Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj delate z otroci, ki zgodaj vstanejo 1.11.2004 12:02:17
|
|
|
|
dory
|
Tudi mi2 sva bolj zgodna..od 5:30 do 6:00 sva ze v pravi formi...kaj pocneva...najprej ga preoblecem, potem je ravno prav dobre volje,da mami lahko spije kavo...potem ima zajtrk in po njem se najraje stisne k meni in doooolgo crklja,dokler ne postane utrujen in zaspi za kake pol ure..potem pa akcija do poldneva :)
|
|
|
|
kaj delate z otroci, ki zgodaj vstanejo 1.11.2004 12:42:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Midva sva vstajala ob 7.00, zdaj ko se je pa ura prestavila pa bova ob 6.00. Pri meni bi sicer delovalo, če bi ga dala kasneje spat, vendar Anže zaspi ob 20.00 (oziroma sedaj 19.00) tudi v stoje, če je treba in nikakor ne zdrži pokonci dlje. Kaj delava zjutraj - se preoblečeva, potem mami spije kavo Anže se pa igra na tleh, zajtrkujeva skupaj, potem mami kaj še pospravi dokler se je Anže pripravljen sam igrati... potem se malo še skupaj igrava in če je lepo vreme greva ob ca 8.30 ven, če je pa tako kot danes je pa igra pač malo daljša, dokler Anže ne leže k dopoldanskemu počitku. Zdaj samo upam, da mu bom tisto odvečno uro lahko enkrat prodala, da bo spet vsaj do 7.00 spal. LP
|
|
|
|
kaj delate z otroci, ki zgodaj vstanejo 1.11.2004 16:06:52
|
|
|
|
kimi
|
midva spiva do 6 zjutraj ga nahranim potem ga dam k sebi v posteljo držim mu dudo v usta stisnem ga zraven sebe in spiva do 9 zjutraj potem pa vstaneva
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.11.2004 17:06:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
kaj delate z otroci, ki zgodaj vstanejo 2.11.2004 8:16:34
|
|
|
|
janja
|
Kimi, midva sva tudi tako delala, dokler ni šel v vrtec. So mi ble druge kar fouš, ko sem rekla, da spiva do 9, tudi do pol desetih.:zaspan::zaspan: Zdaj, ko hodi v vrtec, pa vstajamo ob 6 ali 6:30. Ni šans, da ga potlačim nazaj v posteljo. On se hoče igrat.:sloncek: čau, J in :duda:A
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?