kreme proti mozoljem (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Naja31 -> kreme proti mozoljem (1.11.2004 11:08:03)

Zivjo punce,

na sosednjem forumu "Nosecnost in dojencek" je tekla debata o mozoljih v nosecnosti. +Tudi sama sem ena izmed srecnih noseck, kateri se je koza kar razcvetela. Za zdaj situacijo vec ali manj uspesno resujem s proizvodi proti mozoljem (gel za obraz, tonik, stick,...) Ena izmed punc pa je napisala, da so taksni proizvodi v nosecnosti prepovedani ker skodujejo otroku. A je to res? Zdaj me pa res skrbi. Tudi na nobenem izmed proizvodov ni pisalo, da se odsvetuje uporaba v casu nosecnosti.

Kaj pa vi misliste?
Lp, Naja 17t 2/7 :nosecka:

barby* -> kreme proti mozoljem (1.11.2004 11:15:12)

Ojla Naja:zajcek:
vidim da nisem edina v cvetenju:ups: ni pa ni konca..ko nekako pridem k sebi , evo, nov naval:zmeden2:
skratka hormoni podivjani sto na uro! drugace pa prvic slisim da bi kreme ipd. za obraz skodovale otroku ??!!
pozdravcek in cim manj mozoljckov!!!:sloncek::sloncek::sloncek:
barby:metulj: in :duda:19t

nita -> kreme proti mozoljem (1.11.2004 11:17:43)

Življo!!

Men pa se je koža ful popravla od kar sem :nosecka:, kar pa še ne pomeni, da imam čisto čisto. Še vedno uporabljam dnevno kremo (sicer pa sem jo res zamenjala nekje na začetku nosečnosti in mogoče je tudi to to), in mleko za odstranjevanje ličil.

Po moje glih ne morjo škodit.

Mogoče ima katera kakšno drugo razlago.

LP, Anita

Jančika_ -> kreme proti mozoljem (1.11.2004 17:45:20)

Po moje lahko škodijo le tiste tahude kreme iz lekarne, ko se ti po njih lušči koža...sem pozabila, kako se reče:zmeden:. Aja, pa recimo Klimicin, ker je antibiotik, tu piše tudi v navodilih, da ne uporabljati med nosečnostjo in dojenjem. Kozmetične kreme pa po moje niso vprašljive.

jagoda -> kreme proti mozoljem (1.11.2004 19:06:13)

Ej punce, nočem nič strašit, sam mogoče je pametno mal manj uporabljat sredstva proti mozoljem. Meni jeih je g. med nosečnostjo odsvetovala. Se splača mal potrpet, pa maš pol mirno vest in zdravo pikico.

barby* -> kreme proti mozoljem (2.11.2004 12:21:17)

Hojla pa ga:zajcek:
z Jesenic, pa ti?
piši mi v predal pa bova kako rekli:sloncek:

barby* -> kreme proti mozoljem (2.11.2004 14:03:49)

Živ!
zadnjič ko sem bila na UZ pri dr. Miheličevi (to je tista ki posname na videokaseto) pa je rekla da je verjetno:modri: ampak ni mogla rečt 100%, tako da še vedno ne vemo!
Kaj pa pa ti?
Drugače pa najboljše da se registriraš na RR in si lahko kar tukaj pošiljava privat sporočila!

pozdravček in hitro pobožaj bušija!
:metulj:

Stran: [1]