hokejistka -> RE: hypoxi (24.6.2007 20:06:01)
|
No, bom pa jaz malo povedala, ker vidim, da se nobena ne javi. Jaz sem šla samo na brezplačno eno urno terapijo, da vidim, kako stvari stojijo. Mene pesti samo celulit, s TT nimam težav. Moj cilj je bil samo izboljšati videz kože. V centru so vsi zelo prijazni in ti odkrito povedo kaj lahko pričakuješ. Meni je npr. rekla, da se mi obseg bokov ne bo kaj dosti spremenil, le celulita bo manj. Je hipoxi kar malo drag. Pride tam okoli 100 000 bivših sit (mislim da 10 ali 12 terapij). Jaz sem bila kar navdušena, vendar se nisem odločila za obisk, ker sva ravno delala na otročku in v nosečnosti terapije niso priporočljive. Sem dala tolarčke na stran in bom šla po porodu. Je pa en hakelc: paziti moraš na prehrano- kakšne stvari ješ pred in po terapiji. Terapije so 3 krat na teden. Vmes pa moraš tudi športat- se ukvarjati tudi z drugo telesno vadbo. To je nujno. Ko rodim, bom najprej pričela z vadbo, nato pa po kakšnih 3 mesecih začela še s hipoxi. Hipoxi ni nek čudež, ki bo kar stopil kilogramčke. Je treba zraven še kaj naredit. Pazit na prehrano in se vsak dan ukvarjat s telesno vadbo. Jaz gledam nanj samo kot dodatno pomoč pri oblikovanju telesa. Moja prijateljica je šla na 10 terapij in je minimalno shujšala. To pa zato, ker je šla vsak dan dobesedno od računalnika na terapijo in potem nazaj za računalnik. To je bedarija in stran vržen denar. Tiste ki se odločate pojdite na brezplačno prvo uro in tam vam bodo vse prijazno razložili. Če vas še kaj zanima pa vprašajte.
|
|
|
|