vms -> RE: kako povedati partnerju? (22.6.2007 16:04:10)
|
oj PRVIČ: gledam skozi okno v spalnici in čakam da pride izpod tuša, ko pride in se stisne k meni ga vprašam če zna prešteti vse najine otročičke na postelji, namreč imela sva 12 plišastih igrač. pa začne šteti in mi reče dvanajst. Odgovorim mu, da se je zmotil in naj prešteje še enkrat, začude3no me pogleda, če ga zaj... in jih šteje še enkrst in sicer ns vsakega pokaže s prstom ko je bil pri dvanajstem pa sem ga zagrabila za prst in ga obrnika na svoj trebuh in sama rekla trinajst pa je začel jokati. DRUGIČ: sem zavila clearblue in ga dala sinku naj nese očiju v sobo. pa moj mali piškotek 4 leta star suvereno nese tisti paketek v svojo sobo in ga odvije, ter se zaigra. čakam, čakam pa nobene reakcije, kmalu pa slišim ko pravi mali: oči a boš meni tudi take'' flomastre'' kupil. naš gre v sobo, ker ga je zanimalo o čem govori in vidi da tamali nekaj mečka po rokah kratka tišina in slišim sinka jeeeee a dojenčka bomo imeli. takrat pa sem prišla v sobo in jima z nasmeškom potrdila. TRETJIČ: pa je bilo lani ravno v času svetovnega ali evropskega prvenstva v nogometu, ne vem točno. pa 5.7 naš reče, da bi šel gledat tekmo. meni nekaj ne sede sem bila zoprna ter sva se majčkeno sprla. on odide in me kliče po gsm-ju, ker želi pomiriti situacijo, jaz pa še bolj zoprna, tako da mi je na koncu rekel: veš kaj dežurne lekarne so odprte naredi nama uslugo in pejt po persen. MA MI JE ZAKIPELO. no čez kake pol urce pa meni kapne zakaj sem tako neznosna, verjetno sem noseča. tamala dva dam spat in akcija v dežurno lekarno( sta že tako velika da sta lahko sama- 12 in 7 bosta letos) in si kupim clearblue. seveda je bil pozitiven. pride moj dragi domov malce pod dozo in me vpraša če bi si naročila eno pizzo na dom. ok pravim. ko sva jedla pizzo na terasi v mirni idili lepo vse tiho in mirno ob 23 uri pa rečem našemu, da sem ga ubogala in šla v lekarno. naš se nareži in pravi da se je samo zezal, jaz pa sem mu odvrnila, da se pa jaz nič ne zezam in sem mu dala pred nos clearblue. njegova reakcija: bemti a kr tok velik nas bo. in nasmešek na usta objem in naslednji dan povedati otročkoma. madonca sem se razpisala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] pa pa
|
|
|
|