Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spet sm jst ta usrana... 20.6.2007 17:27:38
|
|
|
|
Micy
|
Uh kerensa iste probleme maš. Pr nas hoče tast kupit avtosedež zato da bo tamalo okrog furu, pa na perčk, al pa dva skoču umes, ker tak pač je. no in jest sm rekla da nej ga ne kupi ker ga bo brez veze kupu. Ker jest tamale ne pustim same z njim nikamor.
|
|
RE: Spet sm jst ta usrana... 20.6.2007 17:39:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri alkoholu se potegne črta. Brez komentarja in razlag.
|
|
|
|
RE: Spet sm jst ta usrana... 20.6.2007 20:04:00
|
|
|
|
ircica
|
Kerensa, ti dam čisto prav. Zdaj pa malo off topic: Meni so bili tvoji posti vedno všeč in sem te rada brala. Pogosto sem se s tabo strinjala, predvsem pa mi je bil všeč tvoj stil in berljivost. Mi je zelo žal, da si zadnje opustila.
|
|
|
|
RE: Spet sm jst ta usrana... 20.6.2007 22:30:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Mene tudi preseneča, pa kaj je krivo to da greš dalje študirat? Saj ne grem študirat. Najprej grem srednjo šolo končat. Drgač pa - bližam se 30-im in očitno mi je to mal u glavo udarl. Se je treba zresnt pa se mal u red spraut, a ne? IZVIRNO SPOROČILO: ircica Zdaj pa malo off topic: Meni so bili tvoji posti vedno všeč in sem te rada brala. Pogosto sem se s tabo strinjala, predvsem pa mi je bil všeč tvoj stil in berljivost. Mi je zelo žal, da si zadnje opustila. Če si redna bralka, potem si tudi redno videla, kako so me RR-kokoške redno napadale vsakič, ko sem kaj napisala. A mi verjameš, da se mi ne da več **** z njimi?
|
|
|
|
RE: Spet sm jst ta usrana... 21.6.2007 14:26:02
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Pol sm pa jst histeričen zmaj... To je dejstvo - v njenem svetu. Zato naj se čimprej sprijazni s tem.
|
|
|
|
RE: Spet sm jst ta usrana... 21.6.2007 16:38:39
|
|
|
|
ircica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Če si redna bralka, potem si tudi redno videla, kako so me RR-kokoške redno napadale vsakič, ko sem kaj napisala. A mi verjameš, da se mi ne da več **** z njimi? Verjamem, brez zadržka. Sem se pa mogoče slabo izrazila. Sem pogrešala tvoje odzive, ampak v tvojih novih odzivih pa pogrešam pravopis. Ampak človek ne more imeti vsega.
|
|
|
|
RE: Spet sm jst ta usrana... 21.6.2007 16:56:48
|
|
|
|
karmy
|
pričakuješ pravopis? pa kje pa smo? v šoli mogoče? garant si učiteljica nečesa drgač pa ja tudi če bi se odzvala kerensa kakor se pač odzove, pridejo iz lukenj tisti osebki k pol sam drezajo in težijo na vsakem koraku.. ji čist verjamem da se izogiba mrčesa
|
|
RE: Spet sm jst ta usrana... 21.6.2007 17:20:47
|
|
|
|
ircica
|
Kerensa, se opravičujem, ker se oddaljujem od teme in obljubim, da je to moj zadnji post tukaj. Karmy, ne, ne pričakujem pravopisa pri vseh, ki se oglašajo na RR. Pogrešam ga pri Kerensi, ker ga je do zdaj uporabljala. Njena sporočila niso zaradi tega nič manj pametna in duhovita, so pa nekoliko težje berljiva. To sem ji pač sporočila, lahko bi najbrž tudi na ZS, pa se nisem spomnila. Moje mnenje (in to je pač samo moje mnenje) o pravopisu in splošnem pogovornem jeziku na internetnem forumu je, da ne maram dešifriranja. Zakaj bi se naj jaz resno ukvarjala z mnenjem nekoga, če se mu tega mnenja ni zdelo vredno razumljivo zapisati?
|
|
|
|
RE: Spet sm jst ta usrana... 21.6.2007 18:33:34
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Radi jih majo za znoret, to vem, in glavo bi si rajš sami stran odšraufal, kukr da bi se njima kej zgodl, ampak... .... ampak vseeno ne zadosti, da bi dokler sta z otrokoma opustila alkohol. Vse dokler nisi popolnoma prepricana, da im je varnost otrok bolj pomembna od alkohola, je povsem prav, da z njima ne gresta na dopust. Ko bo ta velika ljubezen "za glavo stran sraufat" prevladala potrebo za uzivanjem v alkoholu... se bos verjetno znova odlocala o odhodu otrok z njima na dopust.
|
|
RE: Spet sm jst ta usrana... 21.6.2007 22:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Recimo, da smo problem za ta vikend rešili. Kamikaza in Berti gresta na Plitvice, Kerensa in Jan pa ostaneta v Ljubljani in postavljata bazen na vrtu.
|
|
|
|
RE: Spet sm jst ta usrana... 21.6.2007 22:33:52
|
|
|
|
ircica
|
Še dobro, da imaš dva, pa lahko sklepate kompromise
|
|
|
|
RE: Spet sm jst ta usrana... 21.6.2007 22:53:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehehe... pa še frej vikend mam na šihtu, tko, da grejo plenice na Hrvaško, šolar in jst se bova pa na vrtu v bazenu namakala.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?