Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 20.6.2007 12:42:45
|
|
|
|
ona
|
jaz bi čimmanj vpisovala noter,še posebej pa ne kakega denarja na računu,kaj pa to koga briga,saj itak daš podatke koliko si imel plače glede premoženja sem jaz vpisala od moža da ima nepremičnino za podjetje,samo sem dala neko ful majhno vrednost,samo da je. Avto sem tudi vpisala,samo se pozanimaj koliko je vreden prej Če si sampozaposlen si sam daš žig po moje to samo ugibam,naj me kdo popravi,ker se mi ne sanja kako je če imaš npr.status umetnika
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 28.6.2007 11:24:06
|
|
|
|
chips
|
Kaj pa posest oz. parcela?? Kupila jo bova za vikend,za enkrat še na njej nič ne stoji.
6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!! 23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 2.7.2007 14:42:01
|
|
|
|
Žiga
|
Kako pa je s premoženjem? Tukaj mislim na hišo, ki je v lasti, pa se ne živi notri. Lani je moja dobila od staršev del hiše, ki je v tem trenutku (in še nekaj časa - kako leto ali dve, itak bojo s tem samo stroški) nevseljiv. Na darilni pogodbi je natanko napisano, kateri del hiše je dobila in tudi kakšna je ocenjena vrednost tega dela hiše (od sodnega cvenilca). Sicer pa živiva v stanovanju mojega očeta. Ali je kakšna varianta, kako izvest zadevo, da ne bi zaradi tega padli razred (ali dva) višje na lestvici? Da ne bova zato, ker si želiva urediti nekaj, kjer bi živela na svojem, in se bova zato tudi fajn zapufala, plačevala še več vrtca. Kako je pa glede otroških dodatkov? Hiša je bila darilo, ki jo je treba prijaviti... Bomo tudi brez otroških dodatkov? LP Ž.
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 2.7.2007 14:55:13
|
|
|
|
Tiamo
|
ko oddajaš vlogo zdraven priložiš dohodniski odrezek (katastrski dohodki so gor), ki si ga dobila in tam vse piše, tako, da ti ni nikamor treba nič vpisovati. v Ljubljani upoštevajo kredit pri vlogi za znižanje plačila vrtca. Kot vem otroški ostanejo enaki in se spreminjajo glede na plače.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?