|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znaki, da se otročku proti koncu nosečnosti s...
20.6.2007 9:09:48   
Anonimen
Živjo,

zanima me kako lahko sama vem, da se otročku slabo godi. Na ctg-ju sem bila nazadnje pred tremi tedni. Takrat je bilo vse ok. Sedaj sem v 38. tednu. Otročka čutim vsak dan, kako se razteguje in preteguje, da mi včasih kar sapo jemlje, brce čutim pa bolj redko. So ti znaki dovolj, da ne zganjam panike. Pregled imam šele naslednji teden.

Hvala za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Znaki, da se otročku proti koncu nosečnos...
20.6.2007 9:11:50   
Mina1
eden od znakov, da se ne premika oz. ne giblje več (itak da ima zelo malo prostora), ampak vseeno, pa na kakšno sluz je treba biti pozoren, pa če ti voda odteče, meni je med lulanjem.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2007 10:41:20   
silvya
Če ti zatrdeva trebuh je zelo težko opaziti, da se otrok več ne premika. Če si v dvomih pojdi raje takoj na pregled k ginekologu, čutiti moraš najmanj 10 gibov na dan. Bolje, da sitnariš in greš na pregled kakšenkrat več.  CTG, da so ti že delali?! Mene ginekolog na koncu nosečnosti niti pogledal ni če sem že kaj odprta. Zgodilo se mi je najhuje kar se lahko. Otročka več nisem čutila, šla na pregled, a je bilo
zanj žal prepozno, srček mu več ni več bil user posted image . Raje bodi tečna nosečnica kot mama angelčku!

Moja punčka bi bila jutri stara štiri tedne.user posted image

Pozdrav Silvya!

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2007 12:22:27   
BLAŽIKA
Pojdi na pregled in lepo povej da si v skrbeh če ti lahko naredi preventivni pregled. Ne se doma sekirat in obremejevat, ker še se boš dovolj potem, ko bo otrok na svetuuser posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2007 13:14:37   
Anonimen
Jaz pravkar hodim v ŠS pa je sestra rekla, da se dojenček na koncu ful umiri in da se kao pripravlja tudi sam na porod, da kao varčuje z energijo. Zato se tudi manj premika in pa tudi manj prostora ima. Če pa te skrbi pa vseeno raje pojdi h ginekologu pa boš najbolj vedla.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2007 14:11:13   
Anonimen
Jaz sem tud  v 37. tednu in detece čutim tako malo kot da ga ne bi bilo. Potem pa ko pojem kaj sladkega oz. malo pomasiram po trebuhu se premakne in drži nogico v napetem položaju da boli, tako vem da je vse uredu. Drgač pa mi je rekla g. da je to normano, ker nima placa v trebuhu in se ne more gibat. Drgače pa ti svetujem da pojdi k tvoji g. da se prepričaš če je vse uredu. Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?