|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj če se prime...
20.6.2007 8:49:36   
Naty*
Punce spet mam eno vprašanje. Maja sem imela abrazijo zaradi bligted ovum (kar ni čist isto kot ss, ampak je isti rezultat) in se mi zelena prižge šele avgusta. G mi je reku, da je treba do takrat s kondomom. Sej veste kako je pa s kondomom v resni vezi... u glavnem pazva zdej (oz. bolj on pazi user posted image ).

Kaj je lahko narobe, če zanosim prej kot avgusta?? Ker seveda tud če paziš je še vedno nek procent, da se prime....

A se je kateri to zgodilo? Kake so pa lahko posledice?

Hvala za odgovore!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj če se prime...
20.6.2007 9:16:04   
DANVARI
ja jaz sem zanosila po prvi menstruaciji po ss, kar je bilo malo prezgodaj, ker abrazija je le kar agresiven poseg in je dobro da si maternica malo opomore. No in sem potem imela pri vgnezditvi krvavitve in grozeči splav, tako da so me hospitalizirali za par dni, da so malo opazovali, pa dabroston sem potem dobila. No na srečo se je potem vse umirilo in sem imela potem normalno nosečnost.
Mi je pa G rekel, da je verjetno zato ker sem bla malo prehitra z zanositvijo.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2007 9:33:22   
Naty*
A tako... no hvalabogu, da se je tebi navsezadnje dobro izteklo. Me je pa zdej kr malo strah ratalo, da ne bi že sedaj zanosila.

Čist sm ga pozabila vprašat, zakaj ni dobro zanosit, zato zdej tu sprašujem user posted image .

Bo mogu bit moj res zelo previden user posted image . Ta teden naj bi mela ovulacijo, zato zdej nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2007 14:49:41   
kodrana
Naty* seveda ni dobro takoj zanosit, ker si mora maternica opomoči. če se maternica sama ščisti, potem lahko prej zanosiš, kot pa pri abraziji, kjer traja dlje časa. sama, kot verjetno veš(sem ti na temo M ne pričakujemo avgusta že napisala), sem imela tudi abrazijo, a  zaradi odmrtja ploda. priporočali so mi 2, 3 mesece. a prvo M si že imela po ss? midva bova poskusila po dveh M. pa tudi pravijo, da se rado prime potem spet. 2 ciklusa pa sta dovolj. tudi dr. pušenjak mi je tako svetoval. ni fajn prej, ker se zgodba lahko ponovi, torej ss, rizična nosečnost, lahko pa so posledice tudi kasneje, kot je zraščenje ploda z ovoji, kar ima hude posledice. midva sva že prej ves čas "pazila" tako da vem, da nisem ravno tako plodna, da bi takoj zanosila. sem pa končno dobila prvo M po abraziji. in komaj čakam, da pride še ena M.. potem pa AKCIJA. 

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2007 15:11:58   
Naty*
kodrana js sm prvo M mela 5. junija. Bilo je čist normalno, brez kakih ekstra bolečin, normalna jakost... tko da mislim, da so mi dobro naredili abrazijo.  Men je tudi najprej G reku, da lahko po drugi M zanosim, zdej si je pa očitno premislil. Se je kr odloču da 1. avgusta začnem jest folno kislino user posted image potem pa gremo naprej.

Drugač sva pa tud midva prej skoz pazila, pol pa enkrat nisva.... in rezultat je bil tak kakršen je bil. Pa to ne pomeni, da si nisva želela dojenčka. Dejansko sva ga planirala konec tega leta, ko sm pa naredila test pa sm vidla user posted image sva bla pa vseeno tolk vesela!! No zdej pa že tudi komi čakava avgust user posted image . Pa upam, da se nam bo vsem v prvo prijelouser posted image .

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?