Nixxon -> RE: Recaro (21.6.2007 10:12:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Nixxon, a mi lahko potem razložiš, zakaj folk tako kopuje Tobye, kljub temu, da je tako slabo ocenjen? Ne vem, boš morala kupce vprašat. IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Pa zakaj takšne razlike med slovenskimi, italijanskim, avstrijskimi, nemškimi etc testi? Zelo dvomim da slovenski kot taki sploh obstajajo, ponavadi revije povzemajo tuje teste. Jaz drugih kot nemških ne poznam, tako da možne razlike so različni kriteriji, odvisno koliko % ocene namenijo kateri kategoriji, različni standardi, novejši modeli,... IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Recaro Young Sport I-III -> na vseh do sedaj videnih reklamah je pisalo, da je eden izmed bolje ocenjenih? Če v reklami piše da je eden izmed bolje ocenjenih še ne pomeni da to je. IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Nixxon, zdej sem pa zmedena - Recaro Young Expert Plus, ima pa sploh enake ocene kot Toby -> se pravi 'izmed boljših' ... Hja, če se ti zdi da je ocena "zadovoljivo" pri crash testu ena "izmed boljših", potem pa ne vem, no. Si pogledala razpredelnico v linku, ki sem ga prilepil?
|
|
|
|