smeško
|
včeraj sem imela dan. prejšni teden je bilo vse ok na NS, samo imela sem rjav izcedek, ki naj bi bil posledica menstre. V 12 oz 13 t nosečnosti,včeraj zvečer pa sem imela krče in krvavela sem močneje.moj me je peljal k dežurnemu g., takoj me je sprejel, me spodaj pregledal in opazil, da imam nekje 3cm velik izrastek, ki mi ga je odrezal, z plodom (velik nekje 5 cm) je bilo vse v redu, še slikco je naredil, pa rekel da bom nekje tri dni not in da bom dobila magnezij in antibijotike.odpeljali so me v sobo, jaz pa sem morala na wc in tam se je zgodilo, vidla sem plod , šla do sestre in povedala da sem splavla.G. je prišel nazaj, naredil ultrazvok in bilo je res, prazna maternica .g je rekel, da je bil izrastek že tako velik da je plod za sabo potegnal.odšla sem v sobo, kjer me je čakal moj, sem mu povedala, ni mu bilo vseeno, potem je prišel g. in je rekel, da me bodo ob 24.00 pod narkozo sčistli, vmes sem šla še enkrat na wc in je šla ven posteljica.ko je bil poseg mimo nisem morala spati, vse sem slišala, pred mojimi očmi pa plod, z malimi rokicami... danes sem že doma, tolaži me misel, da eno punčko že imam, sem še mlada in še bom imela priložnost zanosit.če nje ne bi bilo bi bilo veliko bolj hudo. Sprašujem pa se, kaj bi bilo, če bi moj g prej videl izrastek in mogoče ne bi prišlo do tega, hudo je vendar grem naprej.Z vami sem delila svojo žalostno novico, ker sem se nekomu morala spovedati. Bodoče nosečnice, bodite previdne... LP Mojca
|