frizer v Kranju - NUJNO! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Anonimen -> frizer v Kranju - NUJNO! (19.6.2007 14:09:10)

dans se nujno rabim postričt. Kam naj grem v Kranju? Pa še danes moram skultivirat svoj naglavni okras. Ergo me morajo vzet takoj.

urška -> RE: frizer v Kranju - NUJNO! (19.6.2007 14:12:39)

jaz bi(in tudi vedno sem) šla v salon sašo mali. super postrižejo in zrihtajo, samo ne vem kakšno majo gužvo. je pa v supernovi.

altati -> RE: frizer v Kranju - NUJNO! (19.6.2007 14:39:42)

Jaz hodim k Maji (ki je prej delala pri Samotu v Salonu lepote). Salon ima v mestu, desno od ribarnice. Če potrebuješ gsm, piši na zs. Ima kar visoke cene, a lahko rečem, da je vredno. Aja, pa naroča na ure, tako da se nič ne čaka.

L & L -> RE: frizer v Kranju - NUJNO! (19.6.2007 14:59:17)

Jest pa hodim v Naklo, no ja ni ravno Kran sam je pa blizu. Hoddim pa v salon Pretty. Ni gužve poceni in zadovoljna sem s striženjem. Če hočeš GSM ti ga pošljem na zasebno.
Lp.

Tia27 -> RE: frizer v Kranju - NUJNO! (19.6.2007 18:22:01)

K Sašotu v supernovo Kranj, zelo zadovoljna, v Naklo Prtty pa hodijo naše stare mame, tko da ne vem, z trajno so zadovoljne,pa tam je pocen, pri Maliju pa kar denarce prištimaj,ampak če si pol zadovoljna se splača mal več naštet,no pa fajn izbiraj in lp

Anonimen -> RE: frizer v Kranju - NUJNO! (21.6.2007 19:12:45)

Pikec, kje si potem bila?

Anonimen -> RE: frizer v Kranju - NUJNO! (22.6.2007 7:07:41)

pikec za v naslednjo, frizerko maš v predosljah. js hodm k njej , no mi vsi hodmo k njej :) če te zanima kje je povej :)

Anonimen -> RE: frizer v Kranju - NUJNO! (25.6.2007 20:05:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Katja in alenka nasprot lokala TERASA.
Še dans sem jim dolžna 15€, ker bejbam ni delala blagajna in nimata POS terminala.
Pa cel teden sem jih 2x na dan iskala pa sta mele zaklenjeno.

Lara a uno u Predoslah je tam za Krištofom? Pa a je dobra?

Anonimen -> RE: frizer v Kranju - NUJNO! (26.6.2007 9:41:59)

ne pikec ne za krištofam. zdravn avtomehankarja hehe :)
lej če greš od doma pa prideš do tapruga križišča pri na novo zeleni bajtici na konc naše ulce greš po desni cesti (ne levo gor po klančku) skos naravnost pa dol po klančku pa čez belco pa gor po klančku pa še mejčken naprej in boš vidla kuj ob cesti na desni strani pred eno avtomehanično delavnico je ena privat bajta in gor frizerstvo jolanda tablo. v kleti ma frizeraj. in ma zaposleno eno punco - damjano in ona ful dobr striže, pa dost pocen je zadeva. 2900 sit če se ne motim je striženje s pranjem galve, kadar sem se štrihala pa to več barvno je blo pa okol 5 jurjov.

maca123 -> RE: frizer v Kranju - NUJNO! (27.6.2007 11:41:37)

Zelo uredu in poceni je tudi striženje v Stražišču v trgovskem centru Mak.

Anonimen -> RE: frizer v Kranju - NUJNO! (28.6.2007 22:55:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Katja in alenka nasprot lokala TERASA.

Aha, to sta po moje unidve, ki sta bili prej zraven Slončka.

Lara, a to je pa Jolanda od starejšega Pavlina žena?

Stran: [1]