|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   carski rez
19.6.2007 12:03:19   
sju
me zanima kako je bilo z vami ki ste imele casrki rez

mene 4,5mesecev po porodu včasih še kar boli...res da se precej ukvarjam s športom ampak to baje nima veze
hvala za pomoč:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: carski rez
19.6.2007 12:03:59   
Anonimen
Mene še sedaj boli ob spremembah vremena.

O tem, kako zna včasih zaboleti, ko si v 2. noseč pa ne bom...

(odgovor članu sju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2007 13:18:28   
BLAŽIKA
Ja verjamem da vas še sedaj boli, saj tudi mene ki nisem imela CR ampak navaden porod , tako bolijo šivi ob slabem vremenu da je groza. Včasih bi še vedno rabila tisti šlauf za napihnit, da bi lahko sedela pa je od poroda že več kot 2 leti.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2007 15:08:42   
L & L
Mene ne boli nič, sem pa 10 mesecev po porodu. Vse skupaj se je pa nehal kakšen mesec po porodu, obakrat.
Imam zgleda srečo.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2007 15:29:30   
slumpo
sem 3 mesece po CR in me špika ob vsakem večjem naporu, ob vsaki luni in spremembi vremena...včasih me not prav tišči...

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2007 22:15:37   
ally1
jaz sem 6,5meseca po CR in moram potrkati, da je bila zame ta izkušnja neboleča in če bi morala še enkrat rodit, se ne bi bala CR. Bolelo je (v min bolečinah) samo prve 3dni, potem je bilo pa vse ok.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2007 22:24:08   
nejcko
Jaz sem imela 2 CR in po obeh sem zelo hitro okrevala ter nisem imela nobenih pretiranih bolečin. Zelo dolgo pa sem tako po prvem kot po drugem CR imela predel okoli reza precej omrtvičen in še zdaj, 3 leta po 2. CR, imam včasih občutek, da tisti del trebuha ni čisto moj.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2007 14:33:31   
petrazg
Sicer sem šele slabe 4 tedne po porodu, pa vseeno. Če ne bi imela črtice od šivanja, sploh ne bi vedela, da sem imela carski rez. res, mene do sedaj ni čisto nič bolelo, tudi po kakšnih daljših sprehodih nimam nič bolečin. Sem res malo bolj utrujena takrat, ampak to je tako vsaka mamica. Je pa tudi res, da še ne delam vsega, pa na telovadbo tudi pomislila še nisem.

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2007 17:16:12   
principessablu
pozdravljene,tudi jaz sem 5 tednov po carskem pa je bilo zelo boleče 1 teden v bolnici,potem pa je bolel samo še šiv,telovadim pa pridno na fitnessu ze 14 dni,ampak ne delam vaj,ki so povezane z trebušnimi,aja  pa sexamo tud ze 4 tedneuser posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.6.2007 13:51:04   
r1ta
Jaz sem 6 mesecev po CR in me še vedno občasno boli mesto kjer je zareza, da o notranjih bolečinah ne govorim. Sploh nisem več enaka kot prej. Vedno me nekaj špika, včasih se mi zdi da sem kar napihnjena... Ma kaj pa vem... Zdravnica pravi da je to normalno, sploh pa zdaj ko je prišla prva menstruacija in za njo še ovulacija... Skratka, šla bom še na ginek. pregled, če pa tam rečejo da je vse normalno bo pač tako moralo biti...
Res ste lahko srečne tiste, ki nimate po CR nobenih težav!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.6.2007 14:19:50   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Sicer sem šele slabe 4 tedne po porodu, pa vseeno. Če ne bi imela črtice od šivanja, sploh ne bi vedela, da sem imela carski rez. res, mene do sedaj ni čisto nič bolelo, tudi po kakšnih daljših sprehodih nimam nič bolečin. Sem res malo bolj utrujena takrat, ampak to je tako vsaka mamica. Je pa tudi res, da še ne delam vsega, pa na telovadbo tudi pomislila še nisem.

Enako kot Petra, le da sem jaz slabe 3 tedne po porodu. Edino kar me, me bolijo noge, če sem dalj časa na nogah, tako da maratonskih sprehodov še ne delamo.
Zelo podobno je bilo tudi po 1. CR.

< Sporočilo je popravil N & B -- 21.6.2007 14:20:20 >

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.6.2007 13:46:21   
dory
Jst sem sele 9m po porodu lahko normalno izvajala trebusnjake in se nasploh lahko uvarjala z aerobiko..pa sem okrevala relativno hitro, le tista pekoca bolecina se je pri naporih vedno pojavljala...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.6.2007 21:36:11   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Pri meni je bilo tudi tako, tudi v 2 nosečnosti me ni nič bolelo!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?