Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 pol sem te narobe razumel, če si tule mislila samske ..... ok malo čudno napisano no, ampak ko nekoga spoznaš itek ne veš takoj, ali ima koga ali ne...eni povedo eni ne, jaz se zdaj glih ne ubadam s tem. Ubadam se samo s tem, da mi bo luštno, sicer nikjer ne drezam v osir, da smo si na jasnem, sem bila nedolgo nazaj sama dovolj velika žrtev in potegnila ta kratko v življenju z dvema otrokoma...ampak sedaj sem si rekla, da vse tisto, kar mi pride luštnega naprtoti, bom sprejela, govorim nasplošno, ne samo o moških. Biti doma najboljša mamica obema otročkoma, pa se imeti tudi fajn, to sem imela v mislih...pa enega mičnega zraven, ki vse popedena oz. je obojestansko pedenanje. Te popolnoma razumem..sem na istem! Sem ta anonimna, ki sem pisala na Odnosih-Kako naj ga nažicam! Tud ne vem če je fraj, ampak tak, da bi me malo popravil Tudi nočem nič resnega, samo sem se zacoprala v njega in ga hočem met..samo še nisem lih naštudirala kako do njega prit..mam do sobote čas, takrat ga ziher vidim Mam pa kolegico, ki je sexala z enim-oba sta drugače vezana-a je bilo samo enkrat, ker je pol ded potegno rep med noge. Čeprav je bilo dogovorjeno, da samo za tu in tam, ampak očitno so moški samo za gobcanje Iščemo dalje
|