Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spet sem ostala čisto sama:( 19.6.2007 14:25:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam s Srček, da se prehitro zaljubiš.. Drugače pa, drži se, vem kako je hudo nekoga zgubiti, pa magari po 1 tednu, ....
|
|
|
|
RE: Spet sem ostala čisto sama:( 19.6.2007 14:36:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako kot ti je napisala matovilcica in ostale: najprej moraš biti srečna in zadovoljna SAMA, šele potem si lahko srečna tudi v dvoje. Govorim iz lastnih izkušenj. Tudi sama imam za sabo nekaj težkih dogodkov in predvsem prenaglih skokov v zveze, ki so me sprva osrečile in napolnile, na koncu pa je bilo še slabše. Šele po treh letih obiskovanja psihologinje in dveh letih samskega življenja mi je to postalo jasno. Potem pa je kot strela z jasnega prišel on in zdaj sva že nekaj mesecev starša. Res so bili vsi padci v mojem življenju potrebni in dobri za to, da je zdaj tako kot je - lepo. Moja psihologinja mi je večkrat citirala dva reka: "Ni evolucije brez revolucije." in "Osebe v življenju ne najdejo tebe, ampak si jih ti sam prikličeš."
|
|
|
|
RE: Spet sem ostala čisto sama:( 19.6.2007 23:02:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Eh, Aspirinčica, kolikor sem do sedaj spremljala tvoje zgodbe, boš spet čez dva tedna pisala tukaj ljubezenske izjave in kako si spet zaljubljena in ah in oh.... Prehitro in premočno se zaljubiš. Tak hudo pa res ne more biti, ko greš po par tednih z nekom narazen. Madonca, saj nista poročena, imata bajto in tri otroke. Saj sta samo na zmenke hodla.... Šele spoznavat sta se začela in je eden od vaju ugotovil, da to ni to. Boljše sedaj kot kasneje. Točno tako.Najbolje,da spremeniš uporabniško ime.Ponovno. Odrasti že!
|
|
|
|
RE: Spet sem ostala čisto sama:( 19.6.2007 23:11:39
|
|
|
|
karamela
|
Za dežjem vedno posije sonce. (za srečo)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2007 23:29:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Spet sem ostala čisto sama:( 20.6.2007 1:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: srček Eh, Aspirinčica, kolikor sem do sedaj spremljala tvoje zgodbe, boš spet čez dva tedna pisala tukaj ljubezenske izjave in kako si spet zaljubljena in ah in oh.... Prehitro in premočno se zaljubiš. Tak hudo pa res ne more biti, ko greš po par tednih z nekom narazen. Madonca, saj nista poročena, imata bajto in tri otroke. Saj sta samo na zmenke hodla.... Šele spoznavat sta se začela in je eden od vaju ugotovil, da to ni to. Boljše sedaj kot kasneje. Točno tako.Najbolje,da spremeniš uporabniško ime.Ponovno. Odrasti že! Mater, imaš pa ti res preveč časa, da pišeš pod anonimnostjo na vsaki temi... Za bruhat res
|
|
|
|
RE: Spet sem ostala čisto sama:( 20.6.2007 8:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
To so tisti pravi trenutki, ki jih doživiš na začetku. Lahko se tolažiš s tem, da so vsaj iskreni. In lahko si srečna, da je tako iskren na začetku. Drži se....in ne pozabi : ljubezen se ne išče, ljubezen te sama najde!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?