slika na ns (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> slika na ns (31.10.2004 9:25:36)

alo jo dobis zastojn ali je potrebno placati?jaz bi ze zdaj naredila celi album ko je se bebica v trebuhu9nebesa

Jančika_ -> slika na ns (31.10.2004 9:30:13)

Itak plačaš 12 jurjev, ni vrag, da ti ne bi dali slikice zastonj. Meni so jo. Lahko si jo pogledaš v mojem albumu "Vasja pred rojstvom".

Anonimen -> slika na ns (31.10.2004 9:32:22)

ooo ze grem gledat...:love: ker sem postala cist nora na slikice odkar sem dobila najino prvo:bravo:

Anonimen -> slika na ns (31.10.2004 9:36:49)

iii kak se ze lepo vidi!!!:love: :love: kaj pa spol so ti povedali, ker se nekaj govori da ti ze na ns povedo spol?:duda: jaz mam tak obcutek da bo fanticek:modri::duda:

Anonimen -> slika na ns (31.10.2004 9:36:50)

iii kak se ze lepo vidi!!!:love: :love: kaj pa spol so ti povedali, ker se nekaj govori da ti ze na ns povedo spol?:duda: jaz mam tak obcutek da bo fanticek:modri::duda:

Jančika_ -> slika na ns (31.10.2004 9:43:34)

Se še ni videlo. Je probala na vse načine videt in je rekla, da ni nič, da je možno, da bo pupa. No, očitno je bil bistveni del še premajhen:)-, ker imamo fantka. Tudi v 20. tednu se še ni videlo, v 30. pa ni bilo dvoma, sva oba z možem sama videla triglav sredi ekrana:)-:)-:)-.

Ves čas sem imela močan občutek, da bo:modri: - ne vem, mogoče je to res intuicija, čeprav se jaz bolj nagibam k misli, da je bila to pač močna skrita želja... Ati ni pa nič skrival želje po :roza:! Bo pa naslednjič po njegovem, hihi!

Anonimen -> slika na ns (31.10.2004 9:47:03)

aham, superca!:love: glavno da je mali/mala zdrav! pa nio vazno kaj je:angel:

eva1 -> slika na ns (31.10.2004 11:09:12)

Oj!
Jaz sem šla v Domžale na NS in sem jo dobila-no dve, pa ni bilo treba nič plačat! Eno imam v albumu, sam je slikana z digitalcem, pa se malo slabše vidi(poglej v album srat je bil 12t in 3 dni)!
No glede spola so mi že na NS rekli, da ima pa malo več med nogami, tako da so rekli da bo vrjetno:modri:, v 19t so mi isto rekli da bo fantek, sam da ne more 100% rečt, naslednji UZ pa imam sedaj16.11., pa bomo še tam vprašal kaj bo!
Kdaj pa imaš NS? Dobro opravi pa poročaj!
Lp, Eva 20t in :duda:

Anonimen -> slika na ns (31.10.2004 12:16:24)

Joj, a sem samo jaz tako zabita, da na tistih slikicah ne vidim ničear! Pa tudi na ultrazvoku, ki ga imam posnetega, se, kar se mene tiče, samo ene sence sem in tja prelivajo. Pa mi je prijateljica lepo razlagala: joj, poglej, sedaj gre pa z rokico čez ekran, glej, tole je pa glava, tukaj ima pa nogice... Jaz sem pa samo buljila... in mi do danes ni še čisto nič jasno.

Anonimen -> slika na ns (31.10.2004 12:17:31)

Aja, pa na ultrazvoku je fant rekel zdravniku: o tole je pa tole, fantek a neeee? in sta se smejala, da je res. Tudi takrat sem jaz samo nemočno gledala, pa kaj hudiča gledata...

Stran: [1]