Jančika_ -> prvič v kinu! (31.10.2004 0:17:17)
|
Punce moje, nocoj sem bila prvič po porodu ZUNAJ ! Sva šla v kino:bravo::bravo::bravo:. Ampak sem bila prej cela, hm, presrana, ni možno drugače rečt, pardon izrazu:ups:. Kajti moje dete do zdaj še ni vidlo druge hrane kot mojo dojko. Načeloma sicer spi od sedmih do pol dvanajstih, ampak kaj veš, kaj ga lahko prime...pa še filma bi naj bilo šele takrat enkrat konec. Torej sem si spumpala nekaj mleka, pripravila magični lonček, flaško in žličko (ni :hudicek:, da ne bi nekaj od tega delovalo). Moji starši so prišli ob pol devetih, mama je še na hitro pogledala malega, kako spi, pol pa na kavč in gledat TV. Jaz sem cel film držala v roki telefon, če bi slučajno zavibriral in ko je bilo konec, šus domov (mimogrede: noro dober film - Vas ob gozdu). No in kaj mi reče moj foter? "Takole ahtat otroka je pa živ dolgcajt!":)-:)-:)-. Mali ni niti mrdnil cel čas. Ko sta moja dva odhajala, pa mi je mama priznala, da ko je šla malega pogledat ob prihodu, jo je gledal direkt v oči, buden kot zajec! Je bila tolko prefrigana, da mi ni povedala!:)- In ko je ura odbila pol dvanajst (dedi in babi še nista vrat na avtu zaloputnila) - alarm in papat! Uh, smo jo dobro odnesli!:bravo:
|
|
|
|