prvič v kinu! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Jančika_ -> prvič v kinu! (31.10.2004 0:17:17)

Punce moje, nocoj sem bila prvič po porodu ZUNAJ ! Sva šla v kino:bravo::bravo::bravo:.

Ampak sem bila prej cela, hm, presrana, ni možno drugače rečt, pardon izrazu:ups:. Kajti moje dete do zdaj še ni vidlo druge hrane kot mojo dojko. Načeloma sicer spi od sedmih do pol dvanajstih, ampak kaj veš, kaj ga lahko prime...pa še filma bi naj bilo šele takrat enkrat konec.

Torej sem si spumpala nekaj mleka, pripravila magični lonček, flaško in žličko (ni :hudicek:, da ne bi nekaj od tega delovalo). Moji starši so prišli ob pol devetih, mama je še na hitro pogledala malega, kako spi, pol pa na kavč in gledat TV.

Jaz sem cel film držala v roki telefon, če bi slučajno zavibriral in ko je bilo konec, šus domov (mimogrede: noro dober film - Vas ob gozdu). No in kaj mi reče moj foter? "Takole ahtat otroka je pa živ dolgcajt!":)-:)-:)-. Mali ni niti mrdnil cel čas.

Ko sta moja dva odhajala, pa mi je mama priznala, da ko je šla malega pogledat ob prihodu, jo je gledal direkt v oči, buden kot zajec! Je bila tolko prefrigana, da mi ni povedala!:)-

In ko je ura odbila pol dvanajst (dedi in babi še nista vrat na avtu zaloputnila) - alarm in papat! Uh, smo jo dobro odnesli!:bravo:

Taša -> prvič v kinu! (31.10.2004 8:54:52)

:bravo::bravo: No midva sva šla prvič ven ko je bila tamala stara 3 tedne. Ja 3 tedne.Ja res da sem nekaj časa od začetka kar naprej telefonarila mami kako je, me je potem mama kregala in mi zabičala da se ne bo več oglašala, ker je Maša ok in ji niče ne fali, če bo pa kaj me bo pa že poklicala. Tudi moja Maša še vedno ne pozna nič drugega kot moje mleko. Ja bila sva povabljena na poroko in preden sva šla ok. 16 sem jo pri mami podojila za enkrat pa sem si izčrpala mleko. No vse je bilo ok.Sem rekla kako dolgo bova, pač bova. No potem sem ob 22 peljala k babici še Niko ob tem sem podojila še Mašo (vmes ji je mama dala izčrpano mleko) vse je bilo ok. Videla sem da punca skoz spi in da ni kaj. No potem pa sem šla jaz nazaj na "ohcet" sicer z malce slabe vesti (ampak mislim da brez potrebe) in sva se z mojim fino imela do 3 ko sva se pa ravno poslavljala pa glejga zlomka telefon in mamin klic da je lakota. Hitro sva se odpeljala ponjo in doma sva se hitro napapcali in spali do jutra.
No sedaj sva bila skupaj že dvakrat zunaj brez otrok zvečer seveda, 2x pa sem bila sama. Uf je pasalo. Enkrat koncert Željka Joksimoviča enkrat pa obletnica mature. Ja, ker mi že nekaj časa spi celo noč jo ponavadi podojim preden grem ( si za vsak slučaj izčrpam malo mleka za prvo silo- ampak ni potrebe), potem pa jo zopet podojim zjutraj.

No drugi teden bova verjetno zopet šla sama ven, ker imam jaz R.D. bova šla malo praznovat.

No zdej mi pa povej Jančika ali ni pasalo ko sta šla sama v kino? Se ti ni zdelo da ti skoz kar nekaj manjka?

Bela -> prvič v kinu! (31.10.2004 8:58:33)

Pri vas doma pa imate pravega:angel:, no saj je zelo lepo da sta si vzela tudi nekaj časa zase.
Čeprav verjamem, da je bilo zelo napeto.

Mi zaenkrat si še ne privoščimo, naš:duda:je ponočnjak. Od 3.meseca mu ugaja da gre spančkat ob 1h zjutraj, pa do 11h poležavat.

Je pa zato velik svetovljan, rad ima zabave in obiske, pa tudi pohajanje mu je všeč, da ne govorimo o ljudeh, vsi so zanimivi in prijazni;)

No upam za vaju da bo zate naslednjič bolj romantično:love: in brez skrbi!

Lp:kava:

tina.nika -> prvič v kinu! (31.10.2004 9:08:44)

Super! Pa povej če ni fajn da se malo odklopiš, čeprav si skoz v nizkem štartu. Midva sva bila prejšnji teden odločena, da bova dala Niko čez noč k mojim, saj moje cicike noče več!:((:zmeden:, da malo proslavimo moj rd, pa sva en dan prej pristali v bolnici.:(( Zdej bom malo počakala, da se pozdravi, potem pa bo šla na " počitnice". Jst sem šla sama prvič ven, brez moje druge polovice na Ž. Joksimovića - je bil pravi babji žur, ki bi trajal do jutranjih ur, če ne bi naša Nika " ugotovila " da cice ni doma in je bil manjši alarm okrog dveh zjutraj ( čeprav spi celo noč ) in ati pa res ni mogel dati cice, saj stekleničke takrat še ni hotela. Je pa res da sem tudi jaz imela skoz telefon v rokah in " čakala" če bo treba hitro domov. Klub temu, da sem jo pogrešala pa mi je kr pasalo it ven in se malo odklopit.
lp, Tina:sloncek:

Anonimen -> prvič v kinu! (31.10.2004 12:24:34)

Ej, Jančika, pa ti bi mogla biti pisateljica.

Urša -> prvič v kinu! (31.10.2004 12:32:13)

Super! :bravo: Midva z atijem sva tud že kmal naokrog hodila in nama res paše na vsake tolk it mal v kino, na koncert, v družbo... pupika se pa pazi pri babici. ;)

kimi -> prvič v kinu! (31.10.2004 15:46:10)

jaz sem bila že najmanj 10krat po porodu v kinu. Res pa da se z malim nisva dojila in grem vn takrat ko ga uspavam in zaspi. Se pravi ob 22 mirkata ga tašča in tast ki sta skoz doma in živimo skupaj. Včeraj sem šla gledati anacondo2 tud nor film

Jančika_ -> prvič v kinu! (31.10.2004 16:15:08)

Hehe, Splišni, sej če bi blo kej dnarja v tem...:)-:)-:)- Pa tudi trpim ne dovolj po cankarjansko, da bi se lahko izcimilo kaj takega, da bi še naslednjim 100 generacijam učencev paralo živce in vzbujalo slabo vest:)- Jaz imam še zdaj napade krivde, ko se spomnim na tisto blesavo desetico pa šalco kofeta, ko da sem jaz mamo zatajila, na Ivan!

Joe -> prvič v kinu! (31.10.2004 17:32:48)

Šla sva gledat nekaj, čemur bi se deloma lahko reklo tudi triler (strašljivka). No, Jančika je za ceno enega dobila dva.

Rekla mi je, da jo je začelo skrbeti že tisti dan popoldne. Pred filmom je bila malo trda, potem pa jo je k sreči toliko pritegnil, da ni zdrobila mobitela. Pa sva šla 5 minut daleč, s telefonom in to med terminom, v katerem v 92% primerov trdno spi (7:30-11:30). Kako bi kaj bilo, če bi živela pred 15imi leti?

Ko pa se je danes sprostila, se ji je malo odpulilo in zdaj lika otroško posteljnino, srajčko in hlačkice. Mislim, da preganja svojo krivdo. Ker je škorpijonka, ima takšne napade krivde, da ji jaz pravim kar moj Luther.

Stran: [1]