aqualand (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

loreti -> aqualand (18.6.2007 16:22:55)

Me zanima, če je  katera že bila z otrokom starim 4 in 2 leti. Katera je najbljižja pot do tja? A je bolj primern gardaland za tako mala otroka? Hvala za komentarje!

Anonimen -> RE: aqualand (18.6.2007 16:31:26)

Bila v enem in drugem večkrat, ampak otrok pa še nimam. Oba sta adrenalinska parka, kjer 2 in 4 letnika nimata kaj početi. Pa ne, da mislim s tem da ju ne pelji, ampak sta oba parka naravnana na zabavo odraslih oz. otroci lahko ponekod grejo, ko dosežejo višino vsaj 120cm, kar pa pri vhodu na vsako stvar preverijo.
Za majhne otroke ostane tako bore malo zabave, kakšni bazenčk in tobogančki, to pa imamo tudi povsod v slo.
Jaz bi ti predlagala, da vsekakor počakaš še par let, ko bosta oba tako velika, da bosta tudi lahko čakala v vrstah, kjer se sedaj v poltnem času čaka tudi po 20 minut da se lahko spustiš po najatraktivnejših toboganih.

loreti -> RE: aqualand (18.6.2007 16:36:17)

Hvala za mnenje bomo pa še malo počakali in poiskali kakšno drugo zanimivo dogodivščino za mala dva.

lp

Putka -> RE: aqualand (18.6.2007 16:39:00)

Saj je pri nas veliko kvalitetnih toplic, kjer je za zabavo malih poskrbljeno. Pa kak izlet v bližnjo naravo in je lahko to prav lep dopust. Npr. Podčetrtek, Dolenjske toplice, Bohinj..

AnBan -> RE: aqualand (19.6.2007 7:10:08)

Jaz bi ti za tako mala predlagala, da ju raje pelješ npr. v vodni park Bohinj, imaš še igrače notri v bazenu, kot zunanja varianta je pa meni všeč Podčetrtek - Atomske toplice, se lahko tudi mami in ati izmenjaje znorita na toboganih.

bamby -> RE: aqualand (19.6.2007 16:47:15)

Za aqualand sem tudi jaz mnenja, da za tako majhne otroke še ni primeren. V Gardaland jih pa komot pelješ. Mi smo bili letos s 4-letnikom in smo se krasno zabavali. Res nismo hodili na adrenalinske stvari, smo pa obredli vse drugo. Še časa nam je zmanjkalo, preden smo vse dali skozi. Ogromno odraslih pripelje zelo majhne otroke v ta park in ga jaz tudi vam priporočam, če ste zainteresirani. Edino kar priporočam je to, da ne greste julija in avgusta, ker je tam peklensko vroče. Konec septembra in začetek oktobra bi bilo šele primerno.

snake -> RE: aqualand (19.6.2007 17:05:27)

aqualand se mi zdi bolj pameten za tako mala otroka, ker je vse nekako bolj odprto, ne vem kako napisat, so tej bazeni in je vse bolj pregledno, tako da otroka vidiš na vsakem vogalu,  ko pa v gardalandu je vse nabašeno, vse v barvah, neki kotički, šumice, da se otrok takoj izgubi...........v aqualandiji je vse modro in svetlo, se mi zdi nekako bolj primerno...moje mnenje

hariba -> RE: aqualand (20.6.2007 7:08:35)

Aqualanda ne poznam, predlagam zato kar slovensko aqualuno v Podčetrtu, ki jo je že ena predlagala. Gardaland pa mislim, da je pravi raj že tudi za take male. Jaz sem bila tam že s hčerko, ko je imela leto in pol in je ful uživala, nič majn kot njuna malo starejša bratca. Vsi smo. V fantasy land ni omejitev 120 cm. Imajo pa na voljo več zabavnih vlakcev,vrteče konjičke, vrtiljak s figuricami, kmetijo s smešnimi vozili, prezzemolovo(maskota gardalanda) domovanje. Tudi skozi piramido in jungle se lahko peljejo. Show z delfini in pingvini ju bo pa tudi zagotovo zelo pritegnil. $ letniku se že da arzložit, da se mora držat staršev, ker govorijo drugi jezik in ne bo razumel on njih, oni pa njega, 2 letnika daš pa v voziček. Imaš tudi previjalnice in kar precej klopc v senci, kjer lahko pomalicate. Če greste julija ali avgusta priporočam, da greste med tednom, ker so krajše čakalne vrste.

Stran: [1]