|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problem
18.6.2007 16:14:20   
Anonimen
2 meseca po diplomiranju sem dobila delo - pripravništvo v zdravstveni ustanovi. Pripravništvo traja 9 mesecev, od tega imam 23 dni dopusta ter 10 dni študijskega dopusta. Z možem se trudiva na user posted image  že 2 meseca pa nič ne rata. Rada bi delala in bila noseča. Kaj mi priporočate? Naj počakam z user posted image  eno leto, ali naj še vedno delava z možem na user posted image , pa kak in kdaj bo, pač bo. Res ne vem kaj je najboljše. Res pa je, da je za menoj komaj 1 mesec pripravništva.

Sanja27
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problem
18.6.2007 16:25:00   
amaya
To je taka situacija, da se boš morala sama po občutku odločit kako in kaj. Razmisli kaj ti je prednost. Še vedno pripravništvo lahko tudi noseča opraviš, a ne? 

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2007 16:27:56   
Pat74
Mislim, da je vseeno, če si pripravnica ... in če sta oba za user posted image , ga kar imejta - ne vem, če se ti splača špekulirat, ker kot vem ... danes tudi v zdravstvu bolj ali manj zaposlujejo za določen čas - je pa tako, če imamš sklenjeno pripravništvo in če v času po pogodbi, ne opraviš strokovnega izpita oz. ne moreš zaključiti pripravništva zaradi npr. odhoda na bolniško/porodniško, ti delodajalec to pogodbo lahko podaljša za obdobje, ko se ti vrneš s porodniške, da takrat opraviš manjkajoče obveznosti (delovna praksa in izpit) - vse je bolj ali manj odvisno spet od posluha delodajalca ... Želim vama, da zagledata user posted image user posted image in da se tudi zadeva s službo uredi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2007 16:29:07   
sonček33
Anonimen - jaz ti rečem edino nekaj - ne dovoli, da ti služba diktira zasebno življenje. Nikoli ne bom pozabila besed prijateljice, ki mi je skoraj 5 let nazaj rekla, na moje besede, češ da moram najprej diplomirati, najti službo in bla bla bla... tole: ne razmišljaj tako, namreč ko ga boš želela imeti, otroka namreč, morda ne bo prišel kar čez noč.
Danes, po 2, 5 letih truda in dela na tem, da bi imela dte, pa ni uspeha, mi te besede odzvanjajo v glavi.  Po dveh diplomah in trenutni službi v šoli, mi vse skupaj ne pomeni popolnoma nič - ker tisto, kar si najbolj želim, ne more nadomestiti NIČ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2007 16:30:10   
Anonimen
Ja res je. Samo delam kot diplomirana medicinska sestra in sem izpostavljena tako okužbam kot sevanju. To me malo skrbi. Ampak otroka si želim, in ko bom noseča bom najsrečnejša ženska na svetu.Mal me še skrbi to, da ne bi imela tvegane nosečnosti in bi mogla prekinit za par mesecev pripravništvo. Vem, da je moja odločitev, ampak vaša mnenja mi kar dovolj pomagajo pri odločitvi. Po eni strani si mislim, da bova z možem pač delala na otroku in ko bom noseča bom, nočem, pa zdaj pazit in prestavit delanje otroka za eno leto. Pol pa bom spet dobla pogodbo za 1 leto in spet nič z bebo. Drugač pa če bi rodila v času pripravništva bi mi moja in od moža starša pomagala pazit in hranit otroka, to sploh ni problem.

Sanja

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2007 16:30:39   
majuška
pozdravljena!

No mene na tvojem mestu to nebi skrbelo in bi nadaljevala z načrtovanjem. Sama zaključujem študij na zdravstvenem faksu in imam prakso.Sedaj na kirurškem oddelku pozneje septembra pa na internem. Sedaj sem noseča že skoraj 2 meseca user posted image  pa s tem sploh ni panike. Verjami da četudi se vmes prime bo ziher razumevanje s strani zdravstvene ustanove oz. delavcev. Halo pa saj  smo zdravstvo!!! user posted image  Ziher te ne bo nihče po strani gledal če boš čez kakšna dva ali 3 mesece rekla da si noseča in da se moreš malce pazit (dvigovanje, izogibanje rtg, citostatikom). Naj te to ne ovira. Glej le tolko da boš nekje v primeru nosečnosti končala do 8 meseca pripravništvo.  Tak sem tudi jaz približno gledala da nebi kje rodila pred oktobrom in s tem nebi mogla končati študija- prakse, pa sva vseeno začela načrtovati otroka tri mesece nazaj in če bi se takoj prijelo bi rodila npr. že oktobra, ampak se ni. Prijelo se je 3 mesece kasneje in to nama prav feeeeejst paše in gre skoz. Tako da to je mogoče moja izkušnja, sama pa se odloči.  Upam da boš čimprej zanosila.. user posted image user posted image user posted image  >(seveda ko boš to želela). lepe pozdravčke user posted image

majuška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2007 16:34:04   
pepa6
Majuška od kod si? A si ti tud diplomirana medicinska sestra?Strokovnega si že imela?

(odgovor članu majuška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2007 16:48:17   
amaya
no vidiš, saj si se že odločila....ti ga kar imej...pa srečno in da bi čimprej zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2007 16:52:19   
Anonimen
Hvala Amaya in vsem, ki mi boste še zaželele, da čimprej zagledam user posted image . Hvala Vam za vse, za tolažbo, oporo in nasvete, ki so mi pomagali.

Sanja27

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.6.2007 19:33:15   
kodrana
vidim, da vas je kar nekaj zdravstvenic tu gor. sama tudi zaključujem faks na visoki zdravstveni. pa če po pravici povem se za službo nič ne bojim. midva tudi planirava, da čimprej zopet zanosim in upam tudi, da tokat donosim zdravega otročička.
moje mnjenje je, da če si želiš otroka potem le delajta na temu, kajti služba se hitro najde.. pri otrocih pa nikoli ne veš.. lep večer.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.6.2007 16:36:39   
majuška
pepa!

ja,  bom diplomirana ms. Po možnosti letos. Strokovnega jaz nimam ker me spremlja novi program študija, tako da z njega nič ne bo. Mam pa tud ocenjeno prakso na koncu  z intervencijo oz. posegom ter ustni zagovor. Zakaj vprašaš?

majuška

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.6.2007 16:44:41   
pepa6
Jaz sem pred kratkim diplomirala, aprila v mbju. Kje pa ti študiraš? Že veš kaj boš pisala za diplomo?

(odgovor članu majuška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.6.2007 18:36:00   
majuška
pepa6!

no lepo, čestitam za diplomo. No jaz sem tudi na mariborski. Naslov za diplomsko pa imam že in dispozicija je tud že oddana. počasi bo.

lp

majuška

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.6.2007 21:25:29   
Lupita
Majuška helou!!! user posted image Vidim, da si prov zadovoljna, slučajno sem te videla, ker si zadnja odgovorila. No, midva bova ta mesec bolj pridna, ampak me je pa med drugim G napotila na HSG. Grem drug mesec... Drugače pa lepo se imej, se slišiva...

P.S. Na katerem forumu te lahko srečam? Te pridem kaj pogledat....user posted image

LPL

(odgovor članu majuška)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.6.2007 16:10:59   
pepa6
Majuška pa delaš kje v bolnici?

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.6.2007 20:13:28   
majuška
halo lupita!!!user posted image user posted image user posted image

o te je fajn "prebrat".  ja sem kar zadovoljna. Z mojim sva presrečna, moji starši so tud zelo veseli, edino njegovi ne kažejo trohice zanimanja za naju in user posted image . Mene je to zelo prizadelo,ampka na prvem mestu mi je seveda user posted image  in moj možek, ne pa sekiranje zaradi njih. Na katerem forumu sem? različno. včasih tu včasih pa na nosečnosti. Dej javi se mi kaj po mojem e-mailu. Menda mi lahk pošleš ali? Dej povej mi zakaj pa že greš na hsg? tako hitro se gre al kaj. Pa kolko vem se vidva trudta komaj par mesecev (celo manj kot pol leta). Verjetno je želja tako velika da kr ne moreš čakat. Ma saj bo. Ko boš najmanj pričakovala boš zagledala user posted image . Jaz ti bom feeeeeejst fejst držala pesti. user posted image

user posted image  pridna bod, pa javi se kaj

majuška

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.6.2007 20:15:38   
majuška
pepa6!

ja v bolnici na kirurškem, veš da sem tam velik dogaja. Pa vse gre. menda maš pripravništvo tud čez vse oddelke če že nisi v kakem domu za ostarele al pa zdravstvenem domu ali ??? A še vedno dvomiš? to pa ne...  user posted image

lep pozdravuser posted image

majuška

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.6.2007 5:39:07   
pepa6
Prejšnji teden sem bila na odd. za abdominalno in splošno krg. ki je moj matični odd. od tega ponedeljka pa do 6.7 pa sem na oiim-oddelku za internistično intenzivno medicino. Mi bomo najprej krožili, pol pa se vrnemo na matičnega.

(odgovor članu majuška)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?