Komu je podoben? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MINEJA -> Komu je podoben? (30.10.2004 22:34:34)

Ali se tudi vam, dogaja, da vas znanci sprašujejo:"Ja, čigav pa je vaš fantek? Milsim, da je čisti ATI?" Ali: "To pa je izrezana mamica!"
Meni je prav smešno, ko moževi sorodniki striktno trdijo, da je možev, moji pa da je full podoben meni ...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Imate podobne izkušnje? :zmeden:
Kako reagirate?:zmeden:

Ali se vam je morda kdaj zazdelo, da so naši malčki malo podobni starim staršem? Poglejte!

Anonimen -> Komu je podoben? (30.10.2004 22:37:30)

Eni pravijo tako, eni drugače...
Jaz sem nekaj vmes-obema po malem, sestri sta pa bolj podobni mami in očiju...:)
lp,:fis:

Pikabu -> Komu je podoben? (30.10.2004 22:40:29)

Pri naši kar naprej ugotavljajo, komu je podobna, pa se mi zdi, da se tako spreminja, da je enkrat enemu, enkrat drugemu. Je pa moja mami ugotovila, da je tudi odvisno, s kakšne perspektive jo gledaš. Je ves čas ugotavljala, da je podbna meni, ko jo je pa videla med dojenjem, je rekla, da je čisto podobna atiju.

Teni_ -> Komu je podoben? (30.10.2004 22:40:50)

Večina jih pravi, da je čisto atejeva. Potem pa vidijo slike, ko sem bila jaz mala, pa da je meni. Ne vem, ima pa po meni ustnice(tanke), pa lase bo verjetno imela tudi bolj po meni. Ati je bil čisto bel, ko je bil tako mali, Teja pa ni(na mojo srečo- vsaj nekaj).

Lp,
Mojca:rozica:

mammika -> Komu je podoben? (30.10.2004 22:41:33)

Ja hvala enako..Jaz kar rečem da je sam sebi podoben :)-:)-:)-:)- POl me pa vsi tko začuden gledajo :zmeden:
Hehe men :hudicek: se pa fino zdi :bravo::)-:)-:)-

ninca -> Komu je podoben? (30.10.2004 22:41:35)

jaz sem tudi tako kot :fis:
nekaj po mamici nekaj po atiju, res pa je da imam po atiju bolj tako tako,,,po atijevi strani...v bistvu po atijevi mamici (moji mami) imam npr.zelo veliko las pa take žimnate...

Mel -> Komu je podoben? (30.10.2004 22:42:24)

A ni zanimiv, da vsak človek vidi drugače? Jst se nič ne sekiram, če pravjo, da je bolj podoben atiju... samo da ima moje učke ;) to pa ne more skrit

ja, eni res pravjo, da je podoben mojmu atku...

kimi -> Komu je podoben? (30.10.2004 22:49:13)

ja tudi pri nas je tako...moji pravijo čisto je tvoj. Njegovi pa čisto je...njegov. Midva pa od obedveh ima malo točno pa se bo vedelo ko bo malo starejši. Jaz sem pa vesela , ko rečejo da je meni podoben

Jančika_ -> Komu je podoben? (30.10.2004 23:59:46)

Pri nas pa ni dvoma, hihi! Atijeva kopija! S profila ima moj nos, to je pa tudi vse. Že ko je prišel ven, je bilo jasno - že na prvi sliki, na kateri je star kako minuto, je celi ati. In to tudi vsi opazijo.

Že par ljudi je reklo, da ne marajo govorit, kako je otrok podoben temu ali onemu, ampak da to je pa noro, kak je Vasja cel Joe!:)

SANDY -> Komu je podoben? (31.10.2004 8:55:41)

Men je pa najbl smešn, k otrok koj k se rodi, vsi že kar vidijo kermu je podoben. Men je bla mala, mali marsovček in prav nobenmu podoben. Drgač je pa atijeva :((:((

Abby -> Komu je podoben? (31.10.2004 9:57:37)

moja miška je čisto taka, kot sem bila jaz v njenih letih. Upam, da ne bo tako tudi, ko jih bo imela 15.

Una -> Komu je podoben? (31.10.2004 10:29:22)

Na začetku je bil čisto podoben meni:) - oz. mojemu bratu, zdaj pa je vedno bolj po fantu. Samo nosek in ušeska sta značilna moja, očke so fantove, se mi zdi da obnašanje tudi... je ful dobrovoljček. Moja mi vedno prav, da je mali Aleško.
Papa, Una

Pupica -> Komu je podoben? (31.10.2004 10:54:18)

Jaz pa pravim, da naj po vsakem od naju pobere le najboljše pa bo!
Lp
:muca:

Anonimen -> Komu je podoben? (31.10.2004 11:10:10)

Mineja ciao :)-to je vedno odkar se spomnim bilo v navadi vseh,ki so prišli pogledat dojenčka,ali pa ko si koga srečal na cesti.:)-:)-:)-:)-:)-Jaz pa pravim dete je podobno samemu sebi.ker pa so vmes geni,se pa lahko govori o tem katere poteze ali barvo las ali oči je detece pobralo.Ti kar reci:meni je podoben od vratu gor tatiju pa od vratu dol:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> Komu je podoben? (31.10.2004 12:40:07)

Jaz sem tudi tako vesela, če rečejo, da je meni podoben. Čeprav se meni ne zdi nikomur. Mogoče še najbolj babici, moji tašči. Joj, no ja...

ZARA -> Komu je podoben? (31.10.2004 13:42:56)

Zara je podobna men...sam da je precej mlajsa,valjda... in tolk boljse zgleda...:)-:)-:)-

india -> Komu je podoben? (31.10.2004 15:52:34)

Pri nas so bli vsi,kar se moje tašče tiče vedno podobni možu,ko pa je ugotovila, da ni tako, pa jih niti pogledat ni prav hotela. V resnici pa so vsi najbolj podobni sami sebi, ampak to sploh ni tako pomembno, pomembnejše je srce in karakter.:bravo::bravo::)-:)-

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.10.2004 19:22:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Erdbeere -> Komu je podoben? (31.10.2004 20:46:01)

Pri nas je pa mal problem, pravjo da nosek ma po svoji prababici (mal prfrknjen), učke pa pol ugotavljajo eni pravjo čist je tvoja k pa še Grega zraven pride so pa mal v dilemi..je pa tko uni k poznajo sam mene pravjo čist je tvoja...sam ko vidijo še moža pa pravjo one je bl njegova k tvoja 9nebesa

dory -> Komu je podoben? (1.11.2004 8:10:31)

Ja moj mali je kopija mojega oceta :) to vidi vsak in na dalec in sem zelooo vesela,da je nas :)

Sarina -> Komu je podoben? (1.11.2004 9:21:27)

Joj, pri nas so že tudi take različne verzije podobnosti, da se kar :)-. Eni pravijo, da je celi ati, eni, da je cela mama, ker nekaj pa tudi da je cela babi (moja mama :)) ali dedi (moj ata). Hecno!:)

Sarina -> Komu je podoben? (1.11.2004 9:33:55)

Joj, ja, pa celo take izjave, da je čisto podobna svojemu stricu :zmeden2::zmeden2::zmeden2:-moževemu bratu :)-:)-:)-- malo nerodna situacija.:):)-:)

Stran: [1]