DOJENJE IN SLUŽBA (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Shila -> DOJENJE IN SLUŽBA (30.10.2004 22:05:47)

Pozdravljeni,
obrnila se bom na vas, ker imate ogromno pametnih nasvetov in upam, da boste tudi meni lahko kako svetovali.
Imam hčerko staro 11m in se mi je iztekla porodniška(na srečo imam še dva meseca dopusta) pa se vseeno sprašujem kako bomo potem.
Mojo malčico še vedno dojim zjutraj in zvečer. In to ravno v času, ko bom morala biti v službi.
Vem, najlažje bi bilo prekiniti dojenje, pa se tu pojavi problem. Iztiskano moje mleko noče piti ne po flaši ne po skodelici, vsa adaptirana mleka je tudi zavrnila. Po razredčenem kravjem mleku pa imamo še vedno težave s prebavo. Kaj mi preostane še drugega?

Za njeno starost pa mislim, da je mleko še vedno zelo pomembno.

Zelo bom vesela vsakega nasveta.

kimi -> DOJENJE IN SLUŽBA (30.10.2004 22:28:44)

potem pa opustite mleko in pa samo na stvari ki jih bo hotela jesti. Drugače ima milupa full dobre uzdelke kot čokolešnik ki se zmešajo z vodo in je že v njih adaptirano mleko. Ali bi to hotela jesti?

Abby -> DOJENJE IN SLUŽBA (31.10.2004 9:41:59)

Kaj pa, če bi poskusila pomakniti dojenje na čas, ko si doma? Vsaj moja hčerka je vedno sprejela zizo, kadar sem ji jo ponudila.
Sicer pa so izdelki iz adaptiranega mleka tudi opcija. Lahko celo poskusiš zmešati kakšno kašico s svojim mlekom - kolinska izdeluje kaše, ki še nimajo dodanega mleka (Čokolešnik itd). Jaz sem pri njenih 6m morala občasno oditi na fax in me po par ur ni bilo, pa so ji v tistem času dali rižolino z mojim mlekom, ali pa kar samo mleko po žlički.
Upam, da bosta rešili težavo.

Anonimen -> DOJENJE IN SLUŽBA (31.10.2004 10:27:45)

ciao!moj :duda: ima 14m,se še vedno dojiva,in je bil tudi star 11m,ko sem šla delat.pa ni bilo nobenega problema.delat začnem ob 6,ob 5 zjutraj preden grem v službo,ga podojim,pol ga še ko pridem domov (končam okoli 12 nekje ob 13 sem doma),še enkrat ga čez dan,saj si sam postreže:)-:)-:)-,in pol preden gre spat.in je vse v najlepšem redu.:bravo:9nebesa
tako se je navadil in nam laufa.:kuza::kuza:
tako da ne se preveč sekirat,bosta pač malo spremenili ritem,pa se bo navadila.9nebesa:bravo:

lp,Katja&Timi:morje::kuza::sloncek::muca::pujs:

KATY&TIMMY -> DOJENJE IN SLUŽBA (31.10.2004 10:29:02)

:ups::ups::ups::ups:kot ponavadi,zgornji post je napisala KATJA:ups::ups::ups::ups:

Stran: [1]