Anonimen -> Tiste, ki imate fantke (30.10.2004 21:33:09)
|
Nam ni nihče nič rekel, ne glede umivanja in ne glede "telovadbe". Ampak na posvetovalnici okrog enega leta je pa pediatrinja ugotovila, da je kožica prirasena in da je izvodilo sečevoda nekoliko zamahnjeno navznoter. Pa smo šli k urologu, ki je lulčka pogledal, rekel, da je izvod čisto v redu, kožico pa je na hitro potegnil dol, ker je rekel, da je bila res priraščena in da se je tako zadeva rešila. Mali je zatulil, da sem mislila, da bo skočil pod strop, potem pa je še nekaj dni vsakič, ko se je polulal, lezel meni za vrat in jokal, ker ga je tako peklo. Urolog je svetoval umivanje s kamilicami, da se ne bi kožica nazaj prirasla. Ampak mali se je komaj pustil previti. Pediatrinja mi je rekla, da ona svojega sina ob prav takem primeru ni mogla umivati, ker je videla, kako je to hudo, pa ni bilo nič narobe. Tako ga tudi jaz nisem matrala, ampak danes ima, vsaj po mojem, kožico že spet malo priraščeno. Tko da ne vem, ali je bilo tisto matranje, ko se od takrat še danes boji zdravnikov kot hudič križa, čisto brez veze. No ja, bomo videli, kaj bo.
|
|
|
|