|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne vem kako speljati:)
17.6.2007 19:25:53   
majci23
kako pripraviti partnerja na user posted image , da bi ratala bebica in da mu ne direkt rečem: dragi, dejva danes slonckat, ker jaz imam ovulacijo in bi bil zelo primeren čas.user posted image
danes mi je namreč narasla temperatura, ampak kolk sem brala na fertility friend to pomeni da je ovulacija bila. a to pomeni da je že prekasno?
še drug problem pa je ker ima moj dragi gips na roki in težko user posted image , ker ga boli. joj, sploh ne vem kako ga zapeljati v posteljouser posted image , ne bi mu rada razlagala, zakaj je ravno zdaj pravi čas, ker moške potem to kr moti, se mi zdi. no, vsaj pr mojem je tako.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne vem kako speljati:)
17.6.2007 19:34:55   
melanija
Pa kaj če ima gips, pa bodi ti zgorajuser posted image . Ne mu pravit razloga, naredi malo vroče atmosfere in ga zapelji, vodi ti igro.

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2007 20:14:10   
Pat74
Jaz te pa lahko čisto razumem, saj imam podobne težave kot ti. Moj je namreč čist nesposoben kakšne akcije, če je vse preveč planirano - sploh pa se mu zdi, ker imava že dva user posted image , da se nič ne mudi - bo, kadar bo - a kaj, ko mu paše vedno, ko je bodisiuser posted image ali pa t.i. sušni dnevi. Moški najbrž težje razumejo nas ženske in našo željo po materinstvu - najbrž, če bi lahko sami zanosili, bi drugače dojemali in lažje razumeli.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2007 21:11:30   
stunfek
Jaz se ponavadi malo naga prošetkam mimo njega in mu je takoj jasno kam pes taco moli. Tudi moj ne mara, da slončkanje verbalno kaj planiramo - se je potem potrebno potruditi, da se zadeva zavije v njemu ljub celofan :)

Kar se tiče temperature...če si jo meriš zjutraj in se ti je dvignila je najvejetneje to to - ovulacija za tabo namreč. Ponavadi kljub vsemu počakamo, da je temperatura povečana tri dni zapored, kar potrdi ovulacijo in v teh dneh še kar user posted image . Itak sem pa pristaš, da se kar ne neha ampak za vsak slučaj kar čez cel mesec user posted image . Je bolj zihr user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2007 7:58:29   
majci23
vceraj pol ni blo nic akcije, ceprav sem vse metode uporabla, ker ga je roka prevec bolela. sej razumem, ni se s tem za hecat, ma kr lep zlom. pa se nastimala bi se tezko, ker bi mu se lahk roka premaknla, pol pa cuti kako se mu kost premikauser posted image
eh, sej nic hudega, samo kaj ko sem jaz neucakana pa sm upala, da nama bo ta mesec uspelo kaj vec delat na user posted image . pa kaj cmo, je ze tako prav.
aja, a vi prav planirate kdaj boste seksali al ste bolj prepusceni nakljucju, ce rata?
kaj je se katera tako neucakana???

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2007 9:08:09   
Suzi*
Saj tvojga po eni strani čist razumem.....mu pač ni blo do tega, če ga ful boli. Mogoče bi ga pa drugič lahko kar napadla. user posted image  Malo mu oči zaveži, da se bo lažje sprostil, pa kakšne fine nogavičke obleči, da jih bo samo čutil......no tko, mal idej. user posted image

Drugač pa.....najboljš je sexat na vsake 2-3 dni cel čas. ...če seveda hočeš zanosit. Baje da če je bolj pogosto, to ni fino za spermije, ker se ne morjo dovolj hitro obnovit. Midva sva pri prvem sexala na 3 dni, pa zanosila v prvem mesecu tazaresnih poskusov. user posted image  Nisem pa nikol čakala prav na te dni, pa potem plansko šla sexat. To mi je pa mal preveč robotsko ....res pa da nisva imela problemov z zanositvijo, drugače bi mogoče tudi to počela. user posted image

Veliko veselja in optimizma pri user posted image .

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2007 16:59:52   
amaya
no in , ti je uspelouser posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2007 15:21:23   
majci23
meni še nekej zanima. a j pr vaših moških tud tako, da se jim ne ravno mudi za otroka? moj dečko si ga želi, ampak pravi da ko bo pa bo. da bova pač seksala brez kontracepcije in ko bo ratalo bo ratalo. jaz bi pa rada mal bolj načrtovano.ko so plodni dnevi. zdej si namreč merim BT in približno ugotavljam kdaj imam O.
dejte mal povedat kako ste vi začeli delat na bebici? ste takoj čist gledali na plodne dni al ste kr seksali tko...?user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2007 15:29:00   
Pat74
No, mojemu se ne mudi, ampak veš kaj, saj mu ni treba pravit, kdaj maš plodne dneve - recimo, da ga po menstruaciji pustiš ene par dni brez, da bo pol bolj zavzetuser posted image , pa še sovpade s plodnimi dnevi ...

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2007 16:17:15   
Anonimen
Jaz sem si za vnaprej zračunala kdaj pribljižno naj bi imela plodne dneve in koledarček pokazala dragemu. Tako mi ne bo treba namigovat tiste dni, zakaj si ravno takrat želim slončkanja. Glede na to, da si tudi on zelo želi user posted image , se bo morda tiste dni tudi on bolj potrudil in izžareval več romantike. Vsekakor pa sva oba za to, da se user posted image cel mesec....

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.6.2007 19:24:55   
pinkec
Pri nama sem sicer že tako ali tako jaz bolj načrtovalec, obremenjevalec in paničar, tako da mi zelo ustreza, da je mož moj kontra jaz. user posted image  Kar se tiče plodnih dni oz. kdaj mislim, da so (pri mojih nerednih ciklusih), pa nič ne skrivam, zakaj in kako, torej pač takrat, ko naj bi bili ta pravi dnevi, user posted image  in to je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.6.2007 21:15:12   
Suzi*
Moj je tak, da ima fuuul rad otroke in si je že prvega želel prej kot jaz, isto je bil za drugega pripravljen prej it v akcijo kot jaz. user posted image  Tako da sva pri prvem otroku, ko sva se oba strinjala, da bo čas za akcijo, pač sexala malo bolj pogosto, kakor je pač naneslo, ko sva si to želela (slučajno je blo to na 3 dni). Nisem si merila T, glede časa O pa je tako, da okvirne dni imam jaz itak vedno v podzavesti, če ne za to, da hočeva zanosit, pa zato, da preprečiva nosečnost. user posted image
No, tokrat je pa ratalo kar tako, načrtovala sva it aktivno v to čez kakšen mesec do dva, tako da so zavore (beri: striktnost pri kontracepciji) že malo prej popustile in rezultat je user posted image  ponovno v prvem "poskusu", ki pa ni bil načrtovan. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?