|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S čim namazat presekano ustnico
17.6.2007 16:49:36   
Maleal
Naš sonček je danes padel s postelje,si malo presekal ustnico,ko se je vgrizno,smo šli na urgenco,a ni bilo potrebno zašit,zanima pa me s čim naj namažem poškodovano ustnico,na urgenci je rekel,da nič ne rabim,če imate izkušnje mi svetujte.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S čim namazat presekano ustnico
17.6.2007 17:16:43   
Anonimen
Kaj pa če bi probala kar s tem novim Bephantenom plus.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2007 17:47:58   
mamuška
Če sploh s čim, potem bi namazala s katerim od mazil, ki blažijo bolečino in se uporabljajo pi izrastu zob npr. calgel. Sicer pa prebite ustnice ni treba mazat zaradi tega, da bi se prej ali lepše zacelila ali da ne bi prišlo do infekcije, kajti slina je dober dezinfektor in tudi odlično vpliva na celjenje. Edino zaradi bolečine. Oteklino, če je je kaj ostalo, pa bo odlično zmanjšal - sladoleduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2007 17:59:31   
al1*
Mi vedno, ko kdo pade in dobi buško, namažemo z navadnim maslom. Pri oteklinah ful pomaga - ne nastane buška in tudi modrice ni. Glede na to, da je pa pri vas že nekaj časa od udarca, pa je verjetno res najbolje pustit pri miru.

lp

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2007 18:12:22   
BLAŽIKA
ni treba mazat zaradi tega, da bi se prej ali lepše zacelila ali da ne bi prišlo do infekcije, kajti slina je dober dezinfektor in tudi odlično vpliva na celjenje.

Ja tako kot ti je že predhodnica napisala.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2007 18:49:21   
Maleal
OK hvala punce.user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2007 17:38:11   
Anonimen
...danes je že ok, a ne?
Mi smo eksperti v presekanih ustnicah, dlesnih....user posted image  to je predel, ki se najhitreje in najlepše celi.
Jaz mu v takih primerih dam mokro gazo za cuzat....naslednji dan je pa že ok user posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2007 14:58:14   
Maleal
Ja sunqueen po 2 dnevih je bilo že boljše,je pa zgledalo grozno,bil je kot Katanecuser posted image ,imamo zdaj pripravljeno na naslednji padec.user posted image  Upam da ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?