Freycha
|
To ti misilš in ti imaš tako prepričanje. Si njega vprašala, kaj si pa on misli, al mora delati tako, kot ti misliš...... Če se tu on s tabo ne strinja, potem imata pač različne poglede na zadevo. O tem bi bilo full ok se že prej pogovoriti ne sedaj jokati, ko se že dogaja. Sicer pa, bistvene spremembe so se zgodile tebi, ne njemu. Če je bil on že tak prej, potem kako lahko pričakuješ, da se bo pa kar spremenil? Moški ne delujejo na klik, pa daš drugo ploščo notri, ki drugače poje.... Še najmanj, ker ženska misli, da tako pač mora biti. Res ne razumem, kako si lahko sedaj sploh drzneš mu težiti naj bo več doma, če pa je prej lahko skital naokoli kolikor mu je pasalo. Če pa tega prej ni počel, potem se pa draga moja vprašaj, kaj delaš narobe, da ti sedaj beži od doma. Mogoče pa si ti tista, ki bi res rabila malo odklopa, pa šla malo ven med ljudi, ker imeti otroka ne pomeni biti žrtev in mučenica. Saj je partner dovolj star. Zmeni se s kom za ven, pa z njim, da bo takrat na otroka pazil, pa pojdi ven malo uživati. Pa še, če te bo fejst pogrešal in mu bo doma tečno biti sam z otrokom, bo mogoče začel tudi ceniti to tvojo "požrtvovalnost". Pa si mu kdaj dala kak predlog, kaj bi lahko skupaj počela? Ali se ti mogoče 24/7 ukvarjaš z otrokom, on pa zraven TV gleda? V tem primeru bi tudi jaz raje ven šla, je vsaj bolj zabavno...... Začni planirati skupne sprehode, skupne izlete, pusti mu, da je tudi on del otroka......... Lej, ga ne zagovarjam, ker jaz takih tipov, ki takole skitajo naokoli ne maram. Ampak s takim se jaz niti spečala ne bi, ker mi je jasno, da po porodu ali po poroki ne bo nič drugače, prej slabše...... Temu primerno sem si tudi zbrala partnerja, ki ima drugačne ideje o partnerstvu in ga konstantno skitanje s kolegi ne zanima.
|