|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prsi
30.10.2004 12:29:37   
biser
Sem v 19 tednu in me zanima, če je imela katera podobne težave kot jaz. Počutje je sicer v redu, samo zelo so me začele srbeti prsi in bradavičke. Ne vem kaj naj, ker bi si najraje potegnala kožo dol tako me srbi:( :zmeden: Sem pa opazila na spodnji majčki zjutraj take majhne "flekce". Malo me skrbi, ker se mi zdi to malo prehitro, da bi že izločala "mleko". Drugače pa je počutje kar v redu, čeprav mi paše malo več :zaspan: :)
Kaj pa ve mislite o tem?
Lep pozdrav!
Nataša&:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prsi
30.10.2004 12:34:55   
cekrček
Nataša

Jaz sem tudi z današnjim dnem v 19t in ti morm rečt da so me cel prejšni teden prsi srbele , da se mi je hotelo kar zmešat.Zdej je že bolje. :metulj:

lp Cekarček

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prsi
30.10.2004 12:53:02   
Lidy
Jaz še nisem v 19t pa se mi to dogaja. mogoče da zaradi moderčka :zmeden: ?

Lidy

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prsi
30.10.2004 13:17:14   
Jančika_
Mene je matralo od dneva zanositve - bolelo, srbelo. špikalo... Vse normalno, če mene vprašaš, nič skrbet!

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prsi
30.10.2004 13:40:21   
Ula3
Hey!

Nič panike, to kar se ti izloča je čisto normalno,imenuje se kolostrum-kar je redka tekočina, ki vsebuje vse snovi, ki jih bo potreboval tvoj angelček, bradavičke pa srbijo zaradi velikih hormonskih sprememb v telesu in prsih!
:sloncek:

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prsi
30.10.2004 18:48:15   
tinadvojčica
Jaz sem sicer že pri koncu samo so me tudi takrat enkrat ful bolele in srbele prsi pa sem jih namazala s kremo tudi po 10 krat na dan.Pa je pomagalo.Zdaj sem pa v 36 tednu pa me nenormalno srbi trebuh ampak tako da se mi bo zmešalo.
Maži se,maži se,maži se....

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prsi
1.11.2004 11:37:29   
barby*
ojla:zajcek:
mi pa smo zakorakali v 20. teden in nas tud nekaj casa srbi pa boli pa spet srbi in balkoncki kar ne nehajo rast:sloncek: jaz sem takoj kupila bombazne modrce in se strinjam s tinodvojcico...mazat, mazat, mazat...
pozdravcek in cim manj srbecih balkonckov....
barby :metulj:in :duda:19t

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?