|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko ti odrasel moški reče:
16.6.2007 18:22:53   
Anonimen
oz. napiše sms z vsebino "I love you"... Mislim, jz sem skoraj dol padla?! WTF?! A je samo meni smešno otročje, ali ....?!?! Kako bi si ve razlagale tako sporočilo prejeto od sodelavca?!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko ti odrasel moški reče:
16.6.2007 18:23:59   
Anonimen
Mogoče se samo heca, mogoče te pa res ljubi user posted image No, meni bi bil tudi smešen taki SMS user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2007 18:25:13   
Anonimen
ja...nažalost se ne heca user posted image ...ampak mi je pa vseeno smešno..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2007 18:26:16   
Anonimen
No, lahko da je sramežljiv.. Je kratko in jedrnato napisal.. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2007 18:29:50   
tinčica
bolj to kot pa da ti sodelavec piše opolzke maile in da sploh ne veš kateri jeuser posted image

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2007 18:37:55   
Anonimen
o mater, naša kofetka še en teden ni na šihtu, pa jo sodelavci že ljubijo user posted image

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2007 18:56:02   
Anonimen
Ne vem, kaj bi si mislila. Da je otročji, najbrž. Pa kap bi me trofnila. In neugodno bi mi bilo delat z nekom takole.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2007 19:12:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

o mater, naša kofetka še en teden ni na šihtu, pa jo sodelavci že ljubijo user posted image

Ne, ne, mi še teče odpovedni rok. Sem še v "stari" službiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.6.2007 19:17:20   
viv_
Men je pa to fletno slišat... tko, mal ego naraste user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.6.2007 19:19:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

oz. napiše sms z vsebino "I love you"...

Kak pa se glasi celotna vsebina?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.6.2007 19:20:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

O pol bi jaz naredla še kakšno zadnjo ****rijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.6.2007 19:26:35   
tanikaa
user posted image user posted image  Ja ego raste. Samo mislim, da te ne ljubi zdaj na novo...odhajaš iz te službe in to mu je "zadnja" šansa. Po moje, te res ljubi in to že dolgo.

Samo meni to ni fejst smešno. On trpi.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.6.2007 19:26:43   
Anonimen
A ni kjut? K' da si stara 16.letuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.6.2007 19:42:51   
Anonimen

Aja, to je pa drugo. Pol pa uživaj v občudovanju še ta kratek čas.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
16.6.2007 20:01:16   
Anonimen
Resno poznam odraslega moškega, ki je to napisal svojemu šefu. Se je zmotil ko je iskal naslovnika sms v imeniku in je za eno mesto zgrešil izbor in namesto ženi to poslal šefuuser posted image user posted image user posted image . Ko paradajz rdeč je hodil okoli še 1 mesec, pa je šef hvala bogu poln humorja in se je samo smejal....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.6.2007 20:04:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Resno poznam odraslega moškega, ki je to napisal svojemu šefu. Se je zmotil ko je iskal naslovnika sms v imeniku in je za eno mesto zgrešil izbor in namesto ženi to poslal šefuuser posted image user posted image user posted image . Ko paradajz rdeč je hodil okoli še 1 mesec, pa je šef hvala bogu poln humorja in se je samo smejal....

To še ni nič... Jaz poznam zgodbo, ko se je to zgodilo enemu izjemno pomembnemu osebku. Je SMS s takšno vsebino namesto ljubici poslal enemu od akterjev v eni drugio zgodbi. Je pa tip imel ljubico, sam žena ni vedela za njo. Mojemu kolegu (akterju, ki je dobil SMS) in ljubici pa se je ime začelo na enako črkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.6.2007 20:07:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
16.6.2007 21:40:49   
Anonimen
 No in kaj to momeni??Da te ma rad in kaj je zdaj narobe tukaj?Srcu ne moreš ukazovat.Bodi rada,da te ljubi kaj bi rekla,če bi te mrzil'user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.6.2007 21:46:07   
daddy
   O jezusmarija, žensko bitje ..... a "ljubim te" si je treba razlagat? Madona, sreča da ti napisal kaj daljšega. To bi šele blo za prevajat  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.6.2007 0:21:03   
madela
Zakaj pa je to otročje,če ti nekdo reče ljubim teuser posted image
Potem sva pa midva z možem tako otročja,da naju bodo poslali v vrtec. Al kaj,se lahko samo najstniki ljubijo,odrasli pa ne,ker je to že otročje user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.6.2007 8:38:02   
Freycha
Meni to ni smešno. Nekateri ljudje imajo pač malo problemov z izražanjem in je verjetno porabil kar nekaj poguma in "časa", da je to napisal. Pa ker I love you malo manj "resno" zveni kot ljubim te, se je verjetno odločil za to zadevo.

Bolj žalostno je pa to, da je očitno zaljubljen v napačno osebo. Saj če bi bila čustva obojestranska, ga ne bi javno vlekla po zobeh (pa čeprav ne z imenom) in bi ti bil ta sms še kako lep......

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.6.2007 11:41:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Bolj žalostno je pa to, da je očitno zaljubljen v napačno osebo. Saj če bi bila čustva obojestranska, ga ne bi javno vlekla po zobeh (pa čeprav ne z imenom) in bi ti bil ta sms še kako lep......

Definitivno v napačno user posted image ....razen če si želi zraven mene še mojega otroka in mojega bodočega moža user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
18.6.2007 3:30:27   
ronja
Se kar strinjam s Freycho, meni se tak SMS ne zdi nič slabega ali čudnega, saj smo jih verjetno že vse prejele precej s to vsebino... Pač fant ali gospod verjetno ni vedel, da imaš že otroka in bodočega moža...

Meni je všeč, ko mi fant to napiše, ne glede na to, kateri jezik izbere - kot pravi manifiko, hehe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.6.2007 9:03:18   
jst86
Srček tvoj post me je zdaj spomnil na nekaj let nazaj ko sem bivšemu napisala sms v katerem sem opisala vsa svoja čustva in seveda tudi I LOVE YOU....pa ga nisem poslala direktorju ampak ŽUPNIKU.....me je čist zadelo ko sem dobila povratnico komu je bil sms dostavljenuser posted image .

bi tudi meni mal ego zrastu če bi dobila tak sms ampak ga verjetno nebi resno jemala.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.6.2007 12:17:00   
Anonimen
Meni to sploh ni smešno in bi tak SMS vzela smrtno resno in simpatično, če se ne bi v resnici pokazalo, da gre za štos.
Mogoče pa misli povsem resno, kdo ve? Iz človeških čustev, predvsem ljubezenskih, se ne gre norčevat. Saj nikoli ne vemo, kdaj se bo kdo v koga zaljubil, ni to nekaj, kar lahko kontroliramo, se zgodi spontano in nehote. Sploh pa je nekomu, za katerega ne veš, kaj čuti do tebe, težko priznat svoja čustva. Zato bi tako sporočilo vzela kot kompliment in se z tistim, ki bi mi ga poslal, vsedla, se pogovorila in videla, kakšno je dejansko ozadje. Če bi bilo resno, potem bi se zahvalila za kompliment, a povedala, da čustva niso obojestranska. Če bi bil štos, bi ga kot takega tudi vzela.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......