Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Majhne stvari so pomembne 30.10.2004 7:28:06
|
|
|
|
SANDY
|
ČE BI LAHKO ŠE ENKRAT ŽIVELA> > Erna Bombeck> > (napisano, ko je odkrila, da umira za rakom)> > 1. Legla bi v posteljo, ko sem bila bolna, namesto da sem se > pretvarjala, da se bo svet prenehal vrteti, če ne bom prisotna.> > 2. Prižgala bi rdečo svečo, narejeno iz vrtnice preden se stopi v > omari.> > 3. Manj bi govorila in več poslušala.> > 4. Prijatelje bi povabila na večerjo, čeprav je preproga popackana in je kavč obledel.> > 5. Pojedla bi kokice v ?dobri? dnevni sobi in bi manj skrbela glede nečistoče, če bi moji želeli zakuriti v kaminu.> > 6. Vzela bi si čas za poslušanje svojega dela in njegovo popotovanje > skozi njegovo mladost.> > 7. Prevzela bi več odgovornosti, ki jo je nosil moj mož.> > 8. Nikoli ne bi vztrajala, da naj bodo okna avtomobila zaprta sredi > poletnega dne, ker je moja frizura pravkar nova in urejena.> > 9. Sedla bi na travnik (brez ozira na madeže od trave). > 10. Manj bi jokala in se smejala pred televizorjem in bolj preučevala > življenje.> > 11. Nikoli ne bi kupila nekaj samo zato, ker je praktično, ker se na > tem ne bodo videli madeži ali le zato ker ima doživljenjsko garancijo.> > 12. Namesto, da sem si želela, da čim prej mine 9 mesecev nosečnosti, > bi cenila vsak trenutek in poskušala razumeti, da je čudež, ki raste v > meni, edina priložnost, da pomagam bogu pri ustvarjanju čudeža > življenja.> > 13. Ko bi me otroci nahitro poljubili, ne bi nikoli rekla: ?Pozneje. > Operi si roke pred kosilom.? Več krat bi rekla ?Ljubim te?, ?Rada te imam? > namesto ?Žal mi je?.> > 14. Najbolj pa bi, če bi imela še eno priložnost za življenje, cenila vsako > minuto, jo gledala in tudi zares videla in nikoli se ne bi obračala nazaj. >
|
|
|
|
Majhne stvari so pomembne 30.10.2004 10:14:01
|
|
|
|
ninca
|
:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:(9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Majhne stvari so pomembne 30.10.2004 22:12:06
|
|
|
|
kimi
|
lepo povedano:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?