|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti
16.6.2007 9:40:39   
Enolla
Pri našem 15m s tem še nismo pričeli ampak mislim, da bi že lahko. Sedaj načeloma damo na kraj tiste stvari, s katerimi se ne igra več (tako, da vidi), zvečer pa konkretno pospraviva. Kako ste se tega lotili pri vas, predvsem pa kdaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti
16.6.2007 12:14:47   
Anonimen
Najina je stara 16 mesecev in že kar nekaj mesecev prakticiramo, da malo pomaga pospravit. Saj z večjega itak midva narediva, ampak toliko, da sodeluje.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2007 14:16:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla

predvsem pa kdaj?

Že pred enim letom. Takoj, ko je bila toliko mobilna, da je prišla do košare z igračami.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2007 16:03:26   
mamuška
Tam okoli leta in pol, saj zelo dolgo traja, preden se jih kaj prime, predvsem pa jih tudi zelo rado vedno znova "spusti"user posted image tole pospravljanje. Kdaj ej potem zares tudi pospravil za sabo, ne vem točno, ampak ne kaj doti pred 3. letom, žal. Pa še zdaj so borbe, ko je treba pospravit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2007 16:13:16   
BLAŽIKA
Čimprej ker rabijo zelooo dolgo da jim uspe potem res pospravituser posted image user posted image .

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2007 22:58:24   
lelaval

Čimprej ker rabijo zelooo dolgo da jim uspe potem res pospravit .

Ja, tam do enega 20. leta se bodo ravno naučili pospravljat (brez da jih spomniš, da je treba pospravit in potem še pregledat, če je res pospravljeno)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2007 0:48:56   
petra81
Odkar je mobilna, sedaj pospravi, če razmeče in ji rečem!! Si tudi že sezuje sandalčke in jih pospravi za sabo!! Stara je pa 16m!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2007 22:07:01   
Rubin.
Jaz ji sicer posebej ne poudarjam naj pospravi za sabo, ampak ji rečem: pridi bova pospravile in ni problema, sodeluje, pričele pa sva že zelo zgodaj, mislim da odkar se plazi.
Se pa že kažejo rezultati. Zadnjič sem brala knjigo, ki sem jo nato odložila na klubsko mizico, pa jo je vzela in odnesla na knjižno polico user posted image .
Je pa zelo fajn, da  so stvari vedno na istem mestu, da si laže zapomni, kam  jih naj pospravi. Naša pupa točno ve kam kaj pride (žoge posebej, sestavljanke skupaj, lego skupaj, lesene kocke skupaj, barvice, ...vse ima svoje mesto). Pa veliko uspeha ti želim.
Aja pa še to: pospravljanje je pri nas zabavno in nikoli pod prisilo.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2007 9:16:07   
honey
Začeli smo že pred enim letom, po moje tam nekje okrog 10., 11. meseca, ko je shodil pa itak, ker potem je bil še večji rastur. In se je obrestovalo, moram reči. Sedaj pri 2 letih pospravlja igrače za seboj.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.6.2007 12:35:52   
Enolla
user posted image  A pol pravite, da smo že kasni, a? Ne, saj se hecam, hvala vam za odgovore. Bomo počasi res začeli s sklopu igre - kocke hop ven in potem hop noter, ko se neha igrati, itd. Glede posnemanja pa mi je prav hecno - mož, ko pride domov se sezuje in da čevlje na balkon, da se prezračijo in že nekaj časa junior isto naredi - se sezuje in hop čevlje na balkon. Otroci so res izredni posnemovalci in večji kot je bolj sem prepričana, da je vzgoja z vzgledom izredno pomembna.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.6.2007 13:11:54   
Lenny
Kar začnite user posted image  Lepo v igri, da bo zabavno, potem pa to postane navada. Ko se pojavi trmica in igračne niso pospravljene (okoli 3. leta), pri nas pride muca igračkalica, ki je "v žlahti" z muco copatarico, in odnese nepospravljene igračke user posted image

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.6.2007 13:23:29   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

Ko se pojavi trmica in igračne niso pospravljene (okoli 3. leta), pri nas pride muca igračkalica, ki je "v žlahti" z muco copatarico, in odnese nepospravljene igračke user posted image

A pri vas je šele okrog 3. leta? Pri nas je že pri 2 tako, kaj bo šele pri 3 letih user posted image . Ampak pri nas kar vse skupaj odnese Muca copatarica - vse DVD-je od Nodija, copate, Tima, včasih se spomni še mamico in atija, kakor je.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.6.2007 13:59:49   
Lenny
user posted image  Ja, dolgo smo se dobro izmikali, potem pa je tetka trma udarila na polno. Ga je kar dolgo držalo in najini živčki so bili presneto na preizkušnji.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.6.2007 14:20:57   
karmy
zanimivo da pri mojemu ne pali Nodi... on je obseden z Cartoon Networkom k so vedno slabše risanke..včasih mu kar prestavim na kakšen Boomerang program kjer so stare risanke alias Tom & Jerry user posted image user posted image  drugače pa pri pospravljanju - sem začela aktivno ropotat okol 3.leta, zdaj se je kar pridno navadil čeprav trma je včasih tak močna..uffuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.6.2007 14:58:25   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

zanimivo da pri mojemu ne pali Nodi... on je obseden z Cartoon Networkom k so vedno slabše risanke..včasih mu kar prestavim na kakšen Boomerang program kjer so stare risanke alias Tom & Jerry user posted image user posted image  drugače pa pri pospravljanju - sem začela aktivno ropotat okol 3.leta, zdaj se je kar pridno navadil čeprav trma je včasih tak močna..uffuser posted image

Pri nas sin nima prostega dostopa do TV-ja. CN zanj ne obstaja, ker ne obstaja zame. Zame so te risanke idiotske, zato jih pri nas doma ni. Če slučajno kje drugje naleti nanje pove, da so trapaste in jih ne bo gledal. Tudi Tom in Jerry ni ravno špica, pa še vedno bolej kot razni Caw in chicken in podobno. Vsekakor  bo preteklo še ohoho vode, preden bo fant samostojno odločal in šaltal po črnogorcu. Tudi pri nas pa Palček Igralček odnese nepospravljene igrače in še kaj zraven. Ko je odnesel Nodija in Frančka, je zaleglo za res dolgo časa. Še zdaj samo opomnim, kako je Palček odnesel obe risanki, pa takoj leti pospravljat.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 15:14:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 15:18:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra81)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
28.6.2007 13:08:14   
rainbow
Moja skoraj 4 letnica dolgo ni hotela pospravit za sabo, jih pa v vrtcu trenirajo in nekaj časa je doma zdaj veliko izboljšanje; vsekakor pa se moram jaz vsak večer spomnit in bit dosledna in jih pospravi.

Naša dvoletnica me ignorira v nulo glede pospravljanja. Včasih pa me preseneti in sama kaj pospravi, je bolj dosledna kot ta velika. Svašta, v glavnem.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.