napenjanje pri kakanju (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

barbi007 -> napenjanje pri kakanju (15.6.2007 22:30:38)

Naš sedemmesečnik se vedno, ko kaka zelo napenja. Včasih tako zelo, da je v obraz ves rdeč in dobi solzne oči. Ampak kljub temu, da ima normalno mehko blato. A se to dogaja tudi vašim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]? Je mogoče to zato, ker med kakanjem leži in se zato težko pokaka? A naj ga dam med kakanjem v kakšen drug položaj? Strah me je namreč, da ne bi od napenjanja dobil kakšne kile.

Hvala za odgovore!!!

BONI* -> RE: napenjanje pri kakanju (16.6.2007 14:30:36)

Po moje bi res lažje kakal v drugačnem položaju, vsaj v polsedečem ali pa z rahlo pokrčenimi nogicami v medenici in kolenčkih. Drugače pa  poglej če blato ni morda samo v začetku bolj trdo (čep). V tem primeru bi ga lahko to matralo. 

klaja -> RE: napenjanje pri kakanju (17.6.2007 12:09:03)

Tudi pri nas so bile take težave, da se je zmeraj napenjala pri kakanju in ni hotla kakat, ko je imela zapeto pleničko. Tako da sem ji nekaj časa odpenjala pleničko, takrat ko sem videla, da je pričela tiščat. Pri sedmih mesecih pa sem jo dala na kahlico in kaka brez problema. Imama svoj ritem in jo vsako jutro dam na kahlico da opravi svoje.

Stran: [1]