Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dojenje in kopanje v morski vodi 15.6.2007 21:57:08
|
|
|
|
tulip
|
Ti se kar kopaj, edino potem se umij s čisto vodo, da ne bo imel malček kakšnih prebavnih težav!
|
|
|
|
RE: dojenje in kopanje v morski vodi 16.6.2007 0:42:36
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem bila z 1,5 mesečno na morju in jo samo dojila. Veselo sem se kopala, ko je spala, potem pa se mi zdi, da se nisem stuširala (ko pa so tuši na plaži le z mrzlo vodo - brrrrr). In ji ni bilo nič. Ti se le brez skrbi kopaj. Če ne bo hotela jest, pa veš, da je "duda" preslana.
|
|
RE: dojenje in kopanje v morski vodi 16.6.2007 12:44:17
|
|
|
|
April
|
Moj ni hotel slane zize, zato sem se morala pred dojenjem umit.
|
|
|
|
RE: dojenje in kopanje v morski vodi 16.6.2007 16:37:52
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Natali moraš pazit da ne bo prehladen mlekec če boš predolgo v vodi čepela . Ne saj se hecam. Malo si samo prsa operi oz. če ga ne bo motilo ti ni treba niti tega. Pa uživajte
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?