srki -> RE: pohvale nad postojno (28.3.2008 8:16:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamaja No še moje malo mnenje. Super zadovoljna z dr. Likarjem in babico Jano v Postojni dve leti nazaj. Res prijazni in strokovni. v 90% super sestre, prijazne in vse. Res res bi bilo za it tja še enkrat. Vendar pa so tudi slabe plati zgodbe. Dopuščajo veliko količino obiskov. V sobi sem imela dve ki sta imeli (vsaka posebej) na enkrat na obisku tudi po 10 ljubi, pa ni nobene sestra nič rekla. Želela sem imeti otroka pri sebi čez noč, a nekako to sploh ni opcija saj ga vsem avtomatično odpeljejo in te niti ne prašajo(čeprav piše da se lahko odločiš) in zadnje njihova domnevna pediatrinja, ki je hkrati tudi predstojnica porodnišnice....no z njo sem imela manjši konflikt....no pač nisva prišle na isto valovno dolžnino, zadnji dan pred odhodom domov, ko je od mene zahtevala da dejansko sprejemem strokovno odločitev o svojem otroku, katere ob svojem menicinskem znanju nisem bila sposobna sprejeti. (vse z besedami kako ja draga moja zdaj se boste sama morala odločati o svojem otroku) A res? Ko sem bila jaz, vem, da ni bilo tako, skoraj 4 leta nazaj. SE mi zdi, da so bile kar vesele, če si ga imel ob sebi. A s Silvano ali kaj že, si se sprla? No, ko smo bili na slikanju kolkov, se tudi meni ni zdela nič kaj prijazna. Jaz sem imela "konflikt" bolj tak, zase, da sem cmerila in nič rekla, z eno od sester. Če bom šla v PO, bi prav rada, da jo vidim, pa če mi bo sedaj kaj siknila, ji pa ne bom tiho. Tako saj pravim, strinjam se da so pozitivne stvari so pa tudi negativne kot povsod.
|
|
|
|