orhideja75 -> RE: Iščem novo gospodinjsko pomočnico (18.6.2007 9:58:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bejba Orhideja, jaz sem bila prvič doma, ko je prišla, potem pa sva šla ponavadi z malim na sprehod, da je v miru pospravila. Je pa vedno v spodnjem štuku tašča doma, tako da ne bi bla sama v hiši. Pa sedaj še tašča dopoldne čuva našega tanajmlašega. tako da bi bil nekdo doma. A tale ki jo poznaš je pridna in delavna? Mislim, ne bluzi in ne nabija ur za brezveze. Ker jaz sem bila z mojo res zadovoljna. Lahko mi pišeš na privat in mi sporočiš telefonsko. Hvala. da ti sporočim, da tale punca zaenkrat ne "sprejema" več novih strank, ker pravi, da jih ima zaenkrat že veliko in, da misli z oktobrom "dokončati" še fax. je pa rekla, da ima tudi stranke, ki ji ne plačajo na uro, ampak je pač zmenjeno, da posesa, pomije po tleh, zlika, ipd in potem ima določen znesek. mislim pa, da je punca vredu. sem tudi že razmišljala, da bi tudi pri meni včasih kaj postorila, ampak res pravi, da je trenutno POLNO zaposlena. če pa pride slučajno do spremembe, ti pa seveda javim. in upam, da čimprej dobiš pomoč. tako, ki ti po res v pomoč.
|
|
|
|