Gospodinjska pomočnica (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bejba -> Gospodinjska pomočnica (15.6.2007 13:26:28)

Ravnokar me je moja (sedaj že bivša) gospodinjska pomočnica obvestila, da žal ne bo mogla več pospravljat pri nas, ker je dobila službo in ji ne bo zneslo vse skupaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . Je bila res fajn in sem se lahko zanesla nanjo, zdaj moram pa dobiti kakšno drugo.

LP; B

orhideja75 -> RE: Iščem novo gospodinjsko pomočnico (15.6.2007 13:32:22)

ja to je pa težko najti. sploh, da veš, da je dobra, vredu, prijazna. da ne potem vse preštafnano, pospravljeno pa nič.
pa bolje, da dobiš kakšno starejšo.
moja kolegica je dobila eno zafnano, ki ji je skoraj zakon razdrla. je vse drugo počela, sam tisto kar je bilo treba ne.
zato jaz rajši sama naredim. pa našega tudi zaposlim. sej ne jem, mažem, razmetavam samo jaz.

Anonimen -> RE: Iščem novo gospodinjsko pomočnico (15.6.2007 13:38:09)

pojma nimam zanima me pa kok si plačvala tastaro?

Bejba -> RE: Iščem novo gospodinjsko pomočnico (15.6.2007 13:45:18)

Jaz sem imela eno študentko, ki je bila res v redu. Je bilo ful lepo pospravljeno, tut tam kjer sem sama redkokdaj pobrisala je bilo pobrisano. Je bila hitra in pridna, tako da res super.
Plačala sem ji 5 EUR na uro + prevoz.

orhideja75 -> RE: Iščem novo gospodinjsko pomočnico (15.6.2007 13:49:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Bejba

Jaz sem imela eno študentko, ki je bila res v redu. Je bilo ful lepo pospravljeno, tut tam kjer sem sama redkokdaj pobrisala je bilo pobrisano. Je bila hitra in pridna, tako da res super.
Plačala sem ji 5 EUR na uro + prevoz.

za kdaj pa rabiš pomočnico. mislim, a si zraven, ali ona pride dopoldne, ali čez vikende. dej malo napiši, ker jaz sicer poznam eno, ampak je rada takrat, ko je kdo doma. noče prevzeti ključa. ker nekateri so tako zaupljivi, da jim dajo ključe in potem posparvljajo in delajo, ko jih ni.

Bejba -> RE: Iščem novo gospodinjsko pomočnico (18.6.2007 9:47:54)

Orhideja, jaz sem bila prvič doma, ko je prišla, potem pa sva šla ponavadi z malim na sprehod, da je v miru pospravila. Je pa vedno v spodnjem štuku tašča doma, tako da ne bi bla sama v hiši. Pa sedaj še tašča dopoldne čuva našega tanajmlašega. tako da bi bil nekdo doma.
A tale ki jo poznaš je pridna in delavna? Mislim, ne bluzi in ne nabija ur za brezveze. Ker jaz sem bila z mojo res zadovoljna.

Lahko mi pišeš na privat in mi sporočiš telefonsko.

Hvala.

orhideja75 -> RE: Iščem novo gospodinjsko pomočnico (18.6.2007 9:58:54)

Orhideja, jaz sem bila prvič doma, ko je prišla, potem pa sva šla ponavadi z malim na sprehod, da je v miru pospravila. Je pa vedno v spodnjem štuku tašča doma, tako da ne bi bla sama v hiši. Pa sedaj še tašča dopoldne čuva našega tanajmlašega. tako da bi bil nekdo doma.
A tale ki jo poznaš je pridna in delavna? Mislim, ne bluzi in ne nabija ur za brezveze. Ker jaz sem bila z mojo res zadovoljna.

Lahko mi pišeš na privat in mi sporočiš telefonsko.

Hvala.

da ti sporočim, da tale punca zaenkrat ne "sprejema" več novih strank, ker pravi, da jih ima zaenkrat že veliko in, da misli z oktobrom "dokončati" še fax. je pa rekla, da ima tudi stranke, ki ji ne plačajo na uro, ampak je pač zmenjeno, da posesa, pomije po tleh, zlika,  ipd in potem ima določen znesek.
mislim pa, da je punca vredu. sem tudi že razmišljala, da bi tudi pri meni včasih kaj postorila, ampak res pravi, da je trenutno POLNO zaposlena.
če pa pride slučajno do spremembe, ti pa seveda javim.
in upam, da čimprej dobiš pomoč. tako, ki ti po res v pomoč.

Bejba -> RE: Iščem novo gospodinjsko pomočnico (18.6.2007 11:27:57)

Škoda, ker ima že tako polno. Če se kaj spremeni, pa mi prosim javi.

Hvala

orhideja75 -> RE: Iščem novo gospodinjsko pomočnico (18.6.2007 11:31:40)

Škoda, ker ima že tako polno. Če se kaj spremeni, pa mi prosim javi.

Hvala

seveda ti javim, takoj ko me obvesti, da lahko vzame še kakšno stranko.
drugače je pa punca iz Domžal.

Stran: [1]