Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: kaj imate in kaj si želite?? 15.9.2007 21:11:55
SpeliG
Mi imamo pa pritlikavo črno šnavcerko, ki je ful prijazen mali kuža, če pa pride neznanec na dvorišče pa kar pozabi na svojo velikost in zelo jezno laja. Poleg tega imamo mačko, ki s psičko kar dobro shaja, čeprav je psička še mladič in se kar meče na mačko, kateri se pa ne da še s psom ukvarjat...Obe sta zelo luštne in ju ne bi menjali za nobeno drugo žival. Pri šnavcerki nam je še sploh všeč, ker ne pušča dlake, v nasprotju z našo belo muco...
RE: kaj imate in kaj si želite?? 16.9.2007 8:42:21
pajčolanka
mi imamo pa eno mešanko, tricolorka, srednje dolga zelo nezahtevna dlaka, sama psička je tud srednje velika, nekje do kolen mi je....scartljana in ena velikaaa afna... slika je s telefonom zato mogoče malo slabša... aja in vzeli smo jo iz zavetišča. res dobrovoljčica da te kap...
RE: kaj imate in kaj si želite?? 16.9.2007 11:44:03
zlatolasska
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR
Cavalir King Charlesa imajo v vseh Sparih in povsod kjer prodajajo The Doge !!! Jaz sem najprej ze mislila, da je beagle, pa ni ..
Ja, une male za obesit imajo... Ti mi niso vsec, bi imela unega malo vecjega.. (tudi mahjnega, samo ne cisto miniaturo)... Ali si kje videla takega? Ker v City parku ga 100% ni, ker sem ze veckrat pogledala...
RE: kaj imate in kaj si želite?? 16.9.2007 21:42:26
Anonimen
Imajo tavelike (oz pac tiste cca 10-15 cm) 100% na voljo v nasih trgovinah - je oznaceno v albumu, pa tudi videla sem ga ze velikokrat. Zdaj je samo vprasanje kje ni prodan Poglej se v Müllerju, Nami itd.
RE: kaj imate in kaj si želite?? 20.9.2007 7:52:23
Anonimen
Mi pa imamo doma Skotija. Je mešanček....no, pojma nimam zakaj govorim v pomajševalnicah, ker je kar konkreten mešanec. ElaM, RRjevka je tri kepice našla v gozdu, jih vzela domov in jim potem preko neta iskala dom. Mi smo takrat ostali brez našega Benija, tibetanskega terierja, ki je bil naš celih 16 let in nas še danes, ko gremo zjutraj v šolo in v službo gleda iz ene posebne zvezdice, tako pravi naša tavelika punca. In ko sem videla tisto sliko na netu, tiste očke, sem vedela.....tale bo naš. Mojega ni bilo treba nič prepričevat da gremo ponj. In tako smo se v troje odpravili iz štajerskega konca na gorenjskega po našega kosmatinca. Zdaj je že čisti štajerc in ravno mu delamo lepše in bolj udobno domovanje, za čas, ko nas ni doma. Skoti je tako zelo zelo zelo naš, da vam ne morem povedat. Je čisto črne barve, nima čist kratke dlake....v glavnem pravi lepotec. ElaM, če tole prebiraš tukaj.....hvala da si jih našla in jim poiskala topel dom.
RE: kaj imate in kaj si želite?? 27.9.2007 14:02:08
Barbs
Mi imamo pa zdaj naraščaj
ŠE ena kosmata črna punčka z belimi kratkimi nogavičkami išče dom ; dva pobalina in ena deklina so pa že oddani - ok, rezervirani, če se temu lahko tako reče... Aha, so pa mešančki ; novofundlanka+škotski ovčar ....
RE: kaj imate in kaj si želite?? 29.9.2007 23:06:06
superfly
Tanaja, mi jo imamo, pittbulko Iko, našo carto , pa še enganagajivega nemškega boxerja Maxa pr babici. če nam bo sreča mila pa pridemo enkrat v prihodnosti k vam še po kakega bullterierja.