Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 5.9.2007 19:47:18
|
|
|
|
zlatolasska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR (beagla pa nimajo nikjer, packi ) Packi nimajo nikjer tudi kavalijev!!! Ce ga kdo kje vidi, hitro sporocit!
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 5.9.2007 21:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zlatolasska IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR (beagla pa nimajo nikjer, packi ) Packi nimajo nikjer tudi kavalijev!!! Ce ga kdo kje vidi, hitro sporocit! Cavalir King Charlesa imajo v vseh Sparih in povsod kjer prodajajo The Doge !!! Jaz sem najprej ze mislila, da je beagle, pa ni ..
|
|
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 5.9.2007 22:32:44
|
|
|
|
tanaja*
|
Bulčka pa nisem še nikjer zasledila...
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 6.9.2007 7:27:56
|
|
|
|
Tiamo
|
Bulčka pa nisem še nikjer zasledila... Kako to misliš? A moj post si preskočila?
|
|
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 6.9.2007 9:49:42
|
|
|
|
tanaja*
|
V mislih imam tiste plišaste igračke The dog...a ni govora zdaj o tem ?
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 6.9.2007 14:06:32
|
|
|
|
Tiamo
|
V mislih imam tiste plišaste igračke The dog...a ni govora zdaj o tem ? jaz sem pa samo tvoj post prebrala in drugih ne Tudi jaz bullčka nisem nikjer zasledila, imam pa še unega iz MCdonalda k so jih enkrat talali s happymealom.
|
|
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 6.9.2007 14:54:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ni bullterierjev .. jaz ga imam iz mcdonald'sa, menjam za beagla iz mcdonldsa
|
|
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 6.9.2007 22:22:05
|
|
|
|
mala maja
|
mi mamo pa lesija imela pa bi zlatega prinašalca(to bo sigurno naš nasledni kuža, če me ne prime kaj in ga pripeljem še prej domov) ali pa maltežana.
|
|
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 6.9.2007 23:52:37
|
|
|
|
tanaja*
|
jaz ga mam tut iz Mc-a...ampak beagla pa nimam
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 15.9.2007 21:11:55
|
|
|
|
SpeliG
|
Mi imamo pa pritlikavo črno šnavcerko, ki je ful prijazen mali kuža, če pa pride neznanec na dvorišče pa kar pozabi na svojo velikost in zelo jezno laja. Poleg tega imamo mačko, ki s psičko kar dobro shaja, čeprav je psička še mladič in se kar meče na mačko, kateri se pa ne da še s psom ukvarjat...Obe sta zelo luštne in ju ne bi menjali za nobeno drugo žival. Pri šnavcerki nam je še sploh všeč, ker ne pušča dlake, v nasprotju z našo belo muco...
|
|
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 16.9.2007 8:42:21
|
|
|
|
pajčolanka
|
mi imamo pa eno mešanko, tricolorka, srednje dolga zelo nezahtevna dlaka, sama psička je tud srednje velika, nekje do kolen mi je....scartljana in ena velikaaa afna... slika je s telefonom zato mogoče malo slabša... aja in vzeli smo jo iz zavetišča. res dobrovoljčica da te kap...
|
|
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 16.9.2007 11:44:03
|
|
|
|
zlatolasska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Cavalir King Charlesa imajo v vseh Sparih in povsod kjer prodajajo The Doge !!! Jaz sem najprej ze mislila, da je beagle, pa ni .. Ja, une male za obesit imajo... Ti mi niso vsec, bi imela unega malo vecjega.. (tudi mahjnega, samo ne cisto miniaturo)... Ali si kje videla takega? Ker v City parku ga 100% ni, ker sem ze veckrat pogledala...
|
|
RE: Katero pasmo psa imate in kaj si želite?? 16.9.2007 12:22:15
|
|
|
|
nejcko
|
Imela sem koker španjela, moje sanje pa so nemška doga.
|
|
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 16.9.2007 21:42:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Imajo tavelike (oz pac tiste cca 10-15 cm) 100% na voljo v nasih trgovinah - je oznaceno v albumu, pa tudi videla sem ga ze velikokrat. Zdaj je samo vprasanje kje ni prodan Poglej se v Müllerju, Nami itd.
|
|
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 20.9.2007 7:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pa imamo doma Skotija. Je mešanček....no, pojma nimam zakaj govorim v pomajševalnicah, ker je kar konkreten mešanec. ElaM, RRjevka je tri kepice našla v gozdu, jih vzela domov in jim potem preko neta iskala dom. Mi smo takrat ostali brez našega Benija, tibetanskega terierja, ki je bil naš celih 16 let in nas še danes, ko gremo zjutraj v šolo in v službo gleda iz ene posebne zvezdice, tako pravi naša tavelika punca. In ko sem videla tisto sliko na netu, tiste očke, sem vedela.....tale bo naš. Mojega ni bilo treba nič prepričevat da gremo ponj. In tako smo se v troje odpravili iz štajerskega konca na gorenjskega po našega kosmatinca. Zdaj je že čisti štajerc in ravno mu delamo lepše in bolj udobno domovanje, za čas, ko nas ni doma. Skoti je tako zelo zelo zelo naš, da vam ne morem povedat. Je čisto črne barve, nima čist kratke dlake....v glavnem pravi lepotec. ElaM, če tole prebiraš tukaj.....hvala da si jih našla in jim poiskala topel dom.
|
|
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 27.9.2007 14:02:08
|
|
|
|
Barbs
|
Mi imamo pa zdaj naraščaj ŠE ena kosmata črna punčka z belimi kratkimi nogavičkami išče dom ; dva pobalina in ena deklina so pa že oddani - ok, rezervirani, če se temu lahko tako reče... Aha, so pa mešančki ; novofundlanka+škotski ovčar ....
|
|
RE: kaj imate in kaj si želite?? 29.9.2007 23:06:06
|
|
|
|
superfly
|
Tanaja, mi jo imamo, pittbulko Iko, našo carto , pa še enganagajivega nemškega boxerja Maxa pr babici. če nam bo sreča mila pa pridemo enkrat v prihodnosti k vam še po kakega bullterierja. lps
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?