|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Točeni parfumi
15.6.2007 9:35:31   
Ancy
Ali ima katera z njimi kakšne izkušnje? Jaz se nameravam sedaj včlanit v eno takšno 'organizacijo' na princip Avon-Oriflame, ki prodaja točene parfume, cene so res ugodne, ampak ..... a je tu kakšen 'keč'? Kako lahko dobiš parfum za 13€, če pa je v trgovini 52€..... ok ja, ni v isti pakungi, pa ne piše gor firma in to, sam kaj, a oni kupujejo te parfume po tok dragi ceni pa jih pol ceneje prodajajo, al delajo ponaredke, ki so čist takšni kot originali??? En parfum sem za foro kupila in res čisto tako diši kot tisti v trgovini le da sem plačala bistveno manj......
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Točeni parfumi
15.6.2007 9:39:47   
Bubamaraa
Jaz sem si zadnjič tudi kupila enega iz čiste fore.... pa sem bila prov prijetno presenečena... zelo diši, enako diši in tudi vonj kar dolgozdrži... sam jaz še vseen pravim, da to ni orginal.. bom pa še sigurno kakšnega kupila....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2007 9:47:42   
Ancy
Torej jim uspe naredit popoln ponaredek ?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2007 9:53:46   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Ancy

Torej jim uspe naredit popoln ponaredek ?

ja, če mene vprašaš...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2007 9:57:41   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem si že dostikrat kupila 'točen parfum' - kar na stojnici v kakšnem centru ... pa sem bila zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2007 9:58:11   
Ancy
Pol to pomen, da je res bedarija kupvt original parfume, edin če maš preveč denarja no...... user posted image prou happy sm da sm to zdej odkrila, lohka bi že kej prej, ker 13€ pa res ni 'noben dnar' za parfum.

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2007 10:35:00   
karamela
Kje pa punce kupite te parfume. sem že slišala, da obstajajo točeni parfumi, pa ne vem kje se jih da dobit- za LJ. me zanima, če katera ve?

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2007 11:39:31   
Ancy
Jaz jih naročim..... tko jih pa še nisem videla, da bi bili prov v kki trgovini....

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2007 12:47:35   
Anonimen
Men so tudi fajn,
je pa drgač trgovinca v stari lj.Refan se imenuje,imajo kar
veliko izbiro!
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.6.2007 0:41:52   
* Mateja *
Zdej pa ne zastopim kakšni točeni parfumi pri Oriflame la pa Avonu. Jaz sem tu včlanjna pa prvič slišim. Kaj nimajo to samo v trgovinah?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.6.2007 8:04:38   
eya
Mateja-Ancy samo pravi, da bi lahko delala pri firmi, ki prodaja točene parfume in deluje na isti princip kot Avon ali Oriflame-samo po kataloški prodaji.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.6.2007 9:24:51   
Ancy
Ja, ta firma deluje na takšen princip kot Avon in Oriflame, niso pa ti parfumi v okviru teh dveh firm......

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.6.2007 10:30:39   
miška piška

Jaz sem tudi zelo zadovoljna s temi parfumi. Priporočamuser posted image

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 12.7.2007 8:28:01 >

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.6.2007 10:43:49   
Anonimen
Jaz sem pa na netu to stran najdla imitator. Pa me zanima če je katera že tu kupovala?

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 12.7.2007 8:29:08 >

(odgovor članu miška piška)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.6.2007 21:29:50   
karamela
Hvala za podatke o trgovini.

(odgovor članu miška piška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.6.2007 9:59:55   
Ancy
Jaz sem se zdaj končno včlanila v FM group. Ob včlanitvi dobiš celo mapco (kot tak mini kovček) s testerčki, in zdej mi cela soba diši za znoret user posted image user posted image user posted image če katero zanima naj kar reče. Firma je v Sloveniji še bolj nova in se mi zdi, da je večja možnost za uspeh in dobiček če se pridružiš v samem začetku.

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.6.2007 23:21:23   
slavkak
Jaz sem točen parfum kupila preko internetne prodajalne točenih parfumov. Parfum so mi poslali po pošti.
lp 

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 12.7.2007 8:29:48 >

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.6.2007 23:25:48   
slavkak
Kupovala seme preko spletne strani imitator, nč težkega, pošljejo ti po pošti, poštnina misl da je okol 3 €, kupila sem pa hipnotic poison, s katerim sem full zadovolna.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.7.2007 12:07:13   
mayi
zdravo
ja točeni parfumi so zelo vredu jaz jih uporabljam že dolgo časa in sem z njimi zelo zadovoljna...če katero zanima kje jih kupujem naj me konaktira..

(odgovor članu slavkak)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.7.2007 23:14:32   
bobomica
Jaz sem tudi včlanjena v Oriflame in sem zelo zadovoljena z njihovimi izdelki.
Parfumi lepo dišijo in nasploh imajo dobro robo.
Sem pa že tudi velikokrat kupila točene parfume in so po moje čisto enaki kot originali.
No le lansko leto, ko smo bili na Pagu, so isto prodajali ponaredke in tisto pa je bilo za nič, ampak res so bili za nič.

(odgovor članu mayi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.7.2007 23:16:24   
bobomica
IZVIRNO SPOROČILO: mayi

zdravo
ja točeni parfumi so zelo vredu jaz jih uporabljam že dolgo časa in sem z njimi zelo zadovoljna...če katero zanima kje jih kupujem naj me konaktira..

mayi povej kej kupuješ?
hvala in lp

(odgovor članu mayi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.7.2007 13:30:31   
blue sky
Jaz sem si včasih kupovala Hypnotic Poison in bila ful zadovoljna user posted image .

(odgovor članu bobomica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.