Anonimen -> Depresija-rabim pomoč! (15.6.2007 8:04:48)
|
Ne vem kako naj vam sploh razložim celo situacijo. Imam fanta s katerim sem že par let. On ima od prej 2 otroka. Problem je v tem, da je v zadnjem času čisto depresiven, kaže vse znake depresije. Ko sva se včeraj pogovarjala sem komaj izbezala iz njega kaj je problem. V zadnjem času je: - brez volje do vsega - konstantno žalosten - rekel mi je da se boji ustvariti novo družino, ker ne bo mogel imeti vseh otrok (tudi bodočih) enako rad - še pred pol leta sva se pogovarjala, da bi imela otroka česar se je ful veselil, sedaj mu je vse dol padlo. Sploh jih noče več. - živiva kod podnajemnika in res komaj shajava iz meseca v mesec, pri njemu doma sva si uredila stanovanje, pa se sedaj noče preseliti (pravi, da potem je zgubil otroka (ker je 60 km stran)) - boji se prihodnosti - zgubil je vse zanimanje za šport - začel je spet kaditi - veliko pije - priznava, da se me izogila. - rekel je da me ljubi najbolj na svetu, ampak se boji da bom z njim nesrečna. - rekel je da je tudi pomislil že na samomor - zamenjal je službo, nova je zelo stresna Kaj naj storim? Danes greva do njegovega zdravnika, saj so to znaki hude depresije. Bom probala, da bo dobil napotnico za psihiatra, pa kaka zdravila. Prosim vse ki imate s tem že izkušnje, da mi svetujejo kaj naj naredim, saj ga ljubim bolj kot vse na svetu. Kako poteka zdravljene, koliko stane psihiater, če greš samoplačniško. Prosim pomagajte, še pred pol leta sva sanjala o skupnji prihodnosti, sedaj mu je pa vse odveč, pravi da bi najraje umrl. Hvala
|
|
|
|