ona -> RE: mamice iz Krasa (29.11.2011 8:02:17)
|
Jutro! No,pa mi je malo prej uspelo kaj napisat:) Zdej smo pa tudi mi bolani,je tamala zakuhala v soboto in sem jo potem v nedeljo zvečer peljala k dežurnemu,ker sem bla 100%, da ima angino in nisem falila...je dobila ospen. So ji dali kar tablete,ker baje da hitreje pomagajo in res je bila včeraj zjutraj že brez vročine,čez dan je pa norela po batjti,kot,da ne bi bila nikoli bolana [sm=zmeden.gif]Če bi jaz imela 39 vročine in angino ne pridem k sebi 3 tedne[sm=smiley36.gif] No, danes je še doma,jutri pa v šolo,ker itak nima vročine že od včeraj,pa tudi počuti se ok. Te tablete pa ji zdrobim na žlici in popije s čajem.Mi je blo prav čudno,ker je še dohtarca rekla,da sirup je res samo za dojenkčke,da dosti bolj učinkujejo tablete...zdej vem še eno novo. Tako potem v nedeljo nismo šli nikamor in mi ni žal,ker je bila kolegica na uni razstavi in je rekla,da ji je ful žal,da so sploh šli,ker so dali baje 26€za vstopnino za celod ružino in še brezveze je blo vse skupaj. Tako,da ONOUR, nisi nič zamudila [sm=smiley1.gif] Kako je pa Vid,je ok? APRILČICA, super za izlet,ste se prav odločle in seveda upam da boš uživala! Ala, smo še kej kasneje na vezi,je tamala lačna:)
|
|
|
|