trixi -> RE: mamice iz Krasa (14.10.2010 22:15:00)
|
ojla, ooooo, meni se je pa zgodila ena danes, ampak najprej dnevne tekoče novice: tamal otrok na bolniški, zakuhal čez noč, tako, da bo zdaj kar lepo doma, dokler se ne prav pozdravi, pa še sobota mu uide, ker nadomeščajo- pa nam staršem tudi, ker bi morali z njim na pohod. Nekako kombiniram varstvo, da mi ni treba bit doma. Jutri grem na obalo in gre z mano tavelika, komaj čakava zakjuček delovnega dneva, kroštola in tortica. Zdaj pa spet na začetek posta. Priznam napako, na znaku stop sem pač mislila, da mi bo uspelo potegnit pred eno prinčipeso, ki je neki cincalamarincala z druge strani križišča, ampak ne, je očitno šla hitreje, kot sem domnevala. Sicer mi je uspelo varno ustavit, da bi mlada dama normalno zavila svojo pot, ampak[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] ne, ko je zavila okoli mene- ona je šla levo, jaz bi šla naravnost- je odprla okno in me začela nadirat, da kaj ne vidm znak stop, da sem zmešana, ipd in ker sem videla, da se je za njo začela nabirat vrsta, sem ji pomahala,v stilu konec dober,vse dobro, daj spelji, takrat pa, jebenti mater in še kar je takih, sem jo slišala skozi zaprto okno. Si predstavljate prizor, sredi križišča, gužva, in una se dere in preklinja. Mah, ko sem povedal doma zgodbo, so mi rekli, da zakaj ji nisem ene par na grd način povedala nazaj, a ne, ni moj stil, tako nizko se pa ne bom spuščala, da se bom sredi ceste kregala. Ah, sem se morala malo spihat.
|
|
|
|