ona -> RE: mamice iz Krasa (21.4.2010 22:00:40)
|
Oj, sem rekla glih na hitro,da vas pozdravim,ker čakam na en email,da mi ena sošolka nekaj pošlje[sm=smiley1.gif] Včeraj sem dobila rezultate od ekonomije in sem pisala cvek.... se hecam [sm=jezicek.gif]...mi je dala 4 [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] mater se mi zdi fajn,ker imam same štirke[sm=jezicek.gif] pa pustimo malo to šolo,še v petek imam en izpit od kemije in potem malo pavze...ma mi prav rabijo počitnice,se šele zdej zavedam koliko so vredne kadar so [sm=smiley36.gif] Danes se pa malo bojim,da sem se prehladila v mehur,ker me skozi tišči lulat,ko pa grem ne gre nič ven...a se vam sanja kaj bi to bilo? Potem še tamala nekaj tarna,da jo grlo boli,tako,da zdej lahko samo upam,da ne bomo kaj medve zbolele,ker potem ne vem kako bo s to Francijo...no,upajmo,da bo šlo lišo skozi! Glede našega poleta,pa bom sigurna šele v soboto če gremo,ma zaenkrat kaže,da vse leti kot je treba...edino,če nazaj pridemo bo še boljše[sm=smiley36.gif] ma jaz se sploh ne sekiram dosti,enkrat se že vrnemo[sm=smiley36.gif] APRILČICA,sem ti ravnokar odgovorila! Je fajn bit malo brez možička kajne?[sm=smiley36.gif] ONOUR,ma kako so v vrtcu mogli tako zalutat direkt k vam domov[sm=zmeden.gif] Ja,otroci ratajo prav zmedeni,saj ko zagledajo starše,briga njih za vrtec...še naša,če jo srečam po Sežani,se raje skrijem,da me niti ne vidi,ker potem bi hotla it domov...sem jo enkrat srečala in je bilo oh in sploh,ker nikakor ni hotla razumet,da mora it nazaj v vrtec...ja,so pač še premajhni,da bi razumeli! SNEG,ja je res najbolje it do zdravnika s tem izvidom,ti bo najbolj znal povedat kaj je,pol pa obvezno poročaj,ok! MUCKA,sem te hotla vprašat kako sta zdej z možem,je šla kriza mimo? Joj,kaj sem danes doživela prej ko sem prišla iz šole[sm=smiley36.gif] Gledam iz dvorišča proti delavnici kako se en otrok vozi na velikem biciklu in potem ugotovim,da je to moja tamala[sm=smiley36.gif] Jo je tast dal na bicikl od sina,ki je za starost tam nekje 8 let in naša ga je vozila kot nora okrog in okrog in seveda brez pomožnih kolesc,ker že itak vozi bicikl kot velika...jaz sem samo stala in gledala,ker jo je bilo tako smešno videt kako hitro vozi in uživa...za ustavit je še problem,ker ne takne tal[sm=smiley36.gif]ma se zaleti v zid in skoči dol...ma svašta[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No,to so moji pripetljaji,zdej pa grem.Upam,da se še kaj preberemo preden gremo,če ne pa štartamo v nedeljo ob 5 od doma...ne me vprašat kako bomo vstali,ker se moramo zbudit ob 4 [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] najbolje,da se zanesem na sina,ker on bo sigurno vstal[sm=smiley36.gif] Ala,imejte se lepo!
|
|
|
|