ona -> RE: mamice iz Krasa (2.3.2010 13:08:03)
|
Oj, evo,ravnokar sem prispela iz Sežane:) Mater celo dopoldne skakanja...sem vam povedala,da bom šla še malo v šolo,se mi zdej izplača,ker refundira zavod za zaposlovanje šolanje in sem šla danes na sestanek,da bi šla naredit 5 stopnjo,ker zdej sem šivilja,ma bi zelo rada končala 5 stopnjo,ker nikoli ne veš kdaj bom kej rabla...ma sem faca,a[sm=smiley36.gif] V mladih letih je blo tako,da je blo vse prej zanimivo kot šola,pa me je šele zdej srečala pamet[sm=smiley36.gif] Ma nikoli ni prepozno,pa še odveč mi ni! Včeraj se je mojemu pa avto pokvaril,tako,da sem mogla danes it na servis,ker so ga pripeljali z vlečno službo,ker je bil v Ljubljani....hudiča sem prav jezna,tak avto in skoz je kaj narobe,zdej je menda šel en ležaj....Dobro,da imamo od tasta avto,če ne bi trda predla[sm=smiley13.gif] APRILČICA,ma boga ti s tvojim zdravjem,ja imaš kar prav,ko ti je rekla zdravnica,da te je izčrpala nosečnost! Jaz sem bila tudi po sinu taka kot ti,skoz je blo kaj narobe,da o zobobolu ne govorim.....cajt bo vse pozdravil,nimaš druge[sm=smiley1.gif] Ja,imam novo slikco,ker ste verjetno opazile,da se kar hitro naveličam ene in iste[sm=smiley36.gif] Pa ša ta sedaj mi ni prav všeč,mogoče bom kaj kmalu zamenjala[sm=smiley36.gif] ONOUR,je lepo se malo več naspat,a?Joj,jaz komaj čakam vikende,da brez skrbi poležim ali pa ko so počitnice včasih še tamalo pustim doma,ker se mi ne da vstat in jo peljat v vrtec...smo vsi v familji bolj zaspanci in nam prav paše! A,ja sem šla včeraj rezervirat uno potovanje v Pariz in Disneyland[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] 25.4 odrinemo za 4 dni,jupi!!!!Poleti bomo pa štrajkali in ne gremo nikamor na morje in mi ni prav nič žal! Nič,grem en krog s psom in se malo razlaufat!Samo tale naš pes je res prinesel ene telovadbe k bajti[sm=smiley36.gif]Če ga ne bi bilo,me zdej sigurno ne bi nobeden spravila na sprehod[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|