|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem ali nisem ... presodite
14.6.2007 20:58:32   
Naša črtica koraka
tolikokrat sem bila že razočarana, ko sem delala test in ni in ni pokazal user posted image , da sem si prejšnjič rekla, da to bo pa zadnjič in da naslednjič počakam najmanj 5 dni PO datumu zadnje M ... moja M je namreč muhasta in lahko le približno ugibam kdaj naj bi se prikazala ...

V soboto nameravam kupiti test.

Vaše "stave" mi bodo samo v pomoč, da ne kupim testa že jutri ... 

Da se boste lažje odločile:
- prsi boleče (kot vedno),
- velik apetit,
- nisem tečna,
- predvčerajšnim bolečine v križu,
- slabo mi je občasno (ampak tako mi je že od februarja),
- meni se zdijo bradavice bolj okrogle kot sicer,
- danes teče 34 dan (sicer je razpon 28-36 dni).

V soboto zveste, kako ste presodile ...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sem ali nisem ... presodite
14.6.2007 21:00:58   
eya
Hm, jaz nisem imela nobenega takega znaka, pa mi je test pokazal user posted image .

Ne se preveč obremenjevat, pa saj to veš. Pa sporoči v soboto rezultat! Držim pesti user posted image user posted image user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2007 21:27:06   
Naša črtica koraka
No, no nikar tako pokroviteljsko ...

moj post je mišljen bolj za hec, za krajšanje čakanja ... 

torej, al  user posted image  ali user posted image  ?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2007 21:30:19   
Shani
evo stavim na user posted image ...in držim ti pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2007 21:32:11   
Pingvinčica
upam da zagledaš user posted image user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2007 21:32:43   
Fargesia
pobiraš stave?! jaz stavim nauser posted image user posted image ...čeprav imam jaz take znake PMSja...SPOROČI V SOBOTO! če valda ne boš že jutri testa delala...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2007 21:35:20   
tamala_82
črtica - hmm, iz lastnih izkušenj ti (žal) še ne morem svetovat user posted image kolikor pa berem tle po forumu, pa bejbike opisujejo različne "simptome" (ene omenjajo enake kot ti user posted image ) ... malček pobrskaj, verjamem pa, da ti bo tut kakšna kej konkretnega napisala. Je pa res, da je vsaka ženska in vsako telo unique in se drugače odziva na določene spremembe.

Poizkusi zdržat še par dni pol pa le pogumno po test in upam, da zagledaš user posted image   user posted image !! Sporoči ... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2007 21:44:53   
Naša črtica koraka
user posted image user posted image

seveda, da mi želite vse najboljše user posted image  in hvala za lepe želje user posted image ... ampak zdaj si želim od vas le znakec user posted image  ali user posted image  ... pač preberite "siptome" in oddajte svoj glas.

trenutno je 2:1 za user posted image  

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2007 21:53:39   
Erin
Držim pestke za user posted image !!!  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2007 22:08:12   
Katja271
Samo še stavnica se nam je manjkala na RR user posted image Full dobr user posted image

Seveda da stavim na user posted image

Naj bodo  močne, najmočnejše!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.6.2007 5:11:08   
Temari
Evo... 4:1 za user posted image .

Držim pesti.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Katja271)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.6.2007 5:52:22   
sasy20
stavim na user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.6.2007 7:55:18   
Pat74
Tudi jaz mislim, da te je obiskala štorklja .... user posted image bo!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.6.2007 11:16:55   
Naša črtica koraka
hvala za vse "stave"user posted image

Še vedno nisem kupila testa, tako da še vedno ne vem ... počutim se ok, no, vsake toliko me uščipne v trebuh user posted image , pa križ me boli ...

če M pride enkrat do jutri zjutraj ste mi pomagale prihranit dvakratno razočaranje (saj veste kaj govorim: kupiš test, je negativen, potem se pa še isti dan ulije ...)

Vsem želim, da bi bile čimprejuser posted image  in user posted image

je pa 6:1 zauser posted image  
(P.S.: če glasuješ za user posted image  nisi heretik)

Smeha polen dan, vam želim!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.6.2007 15:00:41   
Serendipity
Hm..uh..stave!!!user posted image

Kaj pa dobim????

No, a veš kaj... jaz se pa tak nemren it... Jaz bom rekla da bo in MORA!!!!!!!!! biti user posted image user posted image . Nekako sploh ne morem stopit na stran user posted image . Ker je ne maram. Nočem poznat. In je ne privočim nobeni čakajoči in nestrpni bodoči mamici. Eto! Stavim na user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Stava vplačana, čakam rezultate. (pa saaaaaj vem, lahko bi rekla le user posted image  ali pa user posted image .Sam kaj čmo jezik dolg, prsti pa pač tipkajo user posted image )

< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 15.6.2007 15:03:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 15
16.6.2007 7:15:15   
amaya
eVO...JAZ PRAVIM user posted image user posted image . Tudi mene je križ bolel, pa me še nikoli ni...pa tudi tečna nisem bila (pa če poslušaš mojega sem vedno, ne samo ko mam PMS)user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.6.2007 9:59:57   
Naša črtica koraka
Naredila test CB in ni user posted image , torej bo user posted image . Slednja ikonca je pravi znakec za mojo M, kajne!

In na kaj sem stavila jaz? Na user posted image , seveda user posted image   ... zaradi pomanjkanje tečnobnega hormona ... no, vsaj   PMS tečka nisem bila user posted image  .  Sicetr pa se moj user posted image  drži za glavo rekoč: kot da še ne bi bila user posted image ! Ma, po pravici rečeno sploh ne vem po čem bi se PMS znaki razlikovali od nosečniških ... in potem ko napoči 30 dan, pa čakaš in čakaš ... vmes pozabiš da čakaš, ker že toliko dolgo čakaš ... user posted image   Vem, enim se bom zdela preveč furjasta ... nič narobe, verjamem da me razumejo le tiste punce, katerih M tudi zasluži tako ikonco user posted image !

Sicer pa hvala za "stave" (ki so bile zame kot user posted image ) in en velik user posted image user posted image  za vse!

Vsem bodočim mamicamuser posted image želim srečno user posted image  in veliko zdravja vam in vašim user posted image  .

P. S.
Naslednjič se javim, ko bom zanesljivo odčitala user posted image !

Vaša Naša č.k.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.6.2007 12:23:19   
nemka
Dolgo nisem bila tukaj, ampak vseeno hocem ti reci, da po moje bos dobila user posted image ceprav danes ni bilo tako! Mogoce je bilo samo prezgodaj za test??? Upam zate naprej!!!!

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

Neposredna povezava do sporočila: 18
16.6.2007 12:29:39   
amaya
Jaz se strinjam z nemkouser posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?