Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Brazilska depilacija 19.6.2007 19:21:08
|
|
|
|
AiMa
|
hej! Jaz sem glih jutr naročena na brazilsko depilacijo pa me kr mal matra..na navadni dep. pri kozmetičarki sem že bla, zdej sem se pa odločla,da morm to storiti tako kot je treba in grem jutr na mučenje..malo sem skeptična, ne tako zaradi bolečine, ki me čaka, ampak zaradi vprašanj, če bo kozmetičarka to storila tako kot je treba Grem pa v celje v nek kozmetični salon v centru. Je že katera bila mogoče?
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 22.6.2007 11:41:09
|
|
|
|
Ancy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ajvi, res hvala za razlago, si nisem niti približno predstavljala! Pa še nasmejala sem se Ampak tole - med sramnimi ustnicami - pa saj tam ja nimamo dlak? Sej ne čist tm vmes, ampak ustnice so pa kosmate tud iz notranje strani..... al sm pa jz čudna
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 22.6.2007 11:44:01
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ancy IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ajvi, res hvala za razlago, si nisem niti približno predstavljala! Pa še nasmejala sem se Ampak tole - med sramnimi ustnicami - pa saj tam ja nimamo dlak? Sej ne čist tm vmes, ampak ustnice so pa kosmate tud iz notranje strani..... al sm pa jz čudna iz notranje strani? pri meni tam ni nič kosmato!
|
|
RE: Brazilska depilacija 22.6.2007 11:50:26
|
|
|
|
Ancy
|
pa sej ne čist notr no
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 22.6.2007 11:51:49
|
|
|
|
Mina1
|
pa sej ne čist notr no joj ženske moje
|
|
RE: Brazilska depilacija 22.6.2007 11:52:22
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ancy pa sej ne čist notr no ja kaj je potem zate notranja stran?
|
|
RE: Brazilska depilacija 22.6.2007 11:55:35
|
|
|
|
orhideja75
|
Mina upam, da imaš ti danes tudi brazilsko... če slučajno po tatooju pride še kej več... ha, ha, ha.,....
|
|
RE: Brazilska depilacija 22.6.2007 11:57:06
|
|
|
|
Mina1
|
Mina upam, da imaš ti danes tudi brazilsko... če slučajno po tatooju pride še kej več... ha, ha, ha.,.... jaz sem vedno lepo gola tam spodaj brazilka z brazilskimi tangicami in tako mmm se grem pa zdej najest, so rekli, da se moram najesti za tetovažo, kdo bi vedel , sirov burek, ali pa navihanček z navihano mino he he he
|
|
RE: Brazilska depilacija 22.6.2007 14:15:59
|
|
|
|
Ancy
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75 IZVIRNO SPOROČILO: Ancy pa sej ne čist notr no ja kaj je potem zate notranja stran? Ja no, nevem za vs, ampak jz nimam dlak sam tuki čist uzgori k je ta hribček kukr vem majo vse punce tud na sramnih ustnicah, ki so take narave da se stisneta skupi in tm k se stisneta ni ravno najbolj vidno področje, no to je zame notr.
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 26.6.2007 14:47:53
|
|
|
|
helena80
|
Jaz se brijem z brivnikom največkrat kar čist na golo in nimam nikoli problemov z rdečimi pikicami. Včasih za spremembo si pustim kakšno črtico, več ne. Imam srečo, da po sramnih skoraj nimam dlak in se lahko brez problema kar sama čist na golo obrijem.
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 26.6.2007 16:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ma kakšna brazliska depilacija...obozujem pragozdove hehehe
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 27.6.2007 8:29:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Čez dober mesec grem prvič na dopust v nudl kamp in me muči, kako naj si zrihtam frizurco na tamali. Trenutno se brijem čist na golo in je zdaj zadnji čas, da preneham z britjem, če hočem imeti kaj dlak. Najraje bi bila še naprej na nulo, sam se mal bojim, da ne bo čudno izpadlo. Kako si uredite frizurco tiste, ki hodite na nudl plaže in kampe?
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 27.6.2007 12:58:03
|
|
|
|
baguSka
|
Kako si uredite frizurco tiste, ki hodite na nudl plaže in kampe? Am... nism nudistka, lahko pa ti vseen povem kako zgledajo, ker sem bla parkrat na obisku v nudo kempu... PRAGOZD, PRAGOZD, PRAGOZ... kot da se nobena ni slisala za britvico, depilacijo, laser, skarje...
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 27.6.2007 13:01:49
|
|
|
|
ronja
|
Sama se sicer ne brijem - razen bikini linije, pa še to mam okoli tako malo, da ni prav pogosto, ampak v nudo kampih so različne - večinoma res nepobrite, se pa tudi kaka pobrita vmes najde, ne sekiraj se, če je tebi všeč gola, tam ljudje ne bojo meli zato nobenih predsodkov, da bi te kaj drugače gledali - se mi zdi, da so ljudje v nudo kampih in na nudo plažah malo bolj sproščeni glede tega, kak zgledaš...
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 27.6.2007 13:04:08
|
|
|
|
baguSka
|
so ljudje v nudo kampih in na nudo plažah malo bolj sproščeni o to pa sigurno
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 27.6.2007 14:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
v nudo kampih so različne - večinoma res nepobrite, se pa tudi kaka pobrita vmes najde, ne sekiraj se, če je tebi všeč gola, tam ljudje ne bojo meli zato nobenih predsodkov, da bi te kaj drugače gledali - se mi zdi, da so ljudje v nudo kampih in na nudo plažah malo bolj sproščeni glede tega, kak zgledaš... Mi smo se pred dnevi vrnili iz dopusta v nudo kampu na Krku in so bile punce naših let večinoma kar urejene in pobrite. Tudi nekaj čist na nulo pobritih je bilo. Sama si obrijem dlake po sramnih ustnicah, zgoraj si pa pustim ozko in skrajšano črtico. Sem poskusila tudi čist na nulo pa ni nekako ni bilo všeč.
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 27.6.2007 14:38:12
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Črtica je čist dovolj. Kaj več pa je bljek. Vsaj meni. se strinjam...ampak brazilska...auch...ker se cenim se ne pustim rada matrat :)
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 27.6.2007 17:25:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Čez dober mesec grem prvič na dopust v nudl kamp in me muči, kako naj si zrihtam frizurco na tamali. Trenutno se brijem čist na golo in je zdaj zadnji čas, da preneham z britjem, če hočem imeti kaj dlak. Najraje bi bila še naprej na nulo, sam se mal bojim, da ne bo čudno izpadlo. Kako si uredite frizurco tiste, ki hodite na nudl plaže in kampe? ne hodim pa tud pojma nimam, kako so ženske tam spodi urejene...samo pomoje s črtico ne morš falit...
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 28.6.2007 8:48:51
|
|
|
|
helena80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kako si uredite frizurco tiste, ki hodite na nudl plaže in kampe? Sama hodim na nudistične plaže in sem vedno pobrita na nulo.
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 28.6.2007 9:03:36
|
|
|
|
orhideja75
|
bi bilo dobro, če bi še moški prakticirali tole. na nudi vidiš svašta. nekateri imajo res tako kosmatovje, da ne veš .....
|
|
RE: Brazilska depilacija 28.6.2007 13:34:52
|
|
|
|
baguSka
|
nekateri imajo res tako kosmatovje, da ne veš ..... ..... ce se sploh kej skriva vmes!?
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 28.6.2007 13:38:39
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehe noo kkšn škratek pa zihr
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 28.6.2007 14:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75 bi bilo dobro, če bi še moški prakticirali tole. na nudi vidiš svašta. nekateri imajo res tako kosmatovje, da ne veš ..... Moj si redno ureja dlake okoli tiča in res je tič videti ful večji, če ni skrit v dlakah
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija 28.6.2007 14:08:38
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75 bi bilo dobro, če bi še moški prakticirali tole. na nudi vidiš svašta. nekateri imajo res tako kosmatovje, da ne veš ..... Moj si redno ureja dlake okoli tiča in res je tič videti ful večji, če ni skrit v dlakah
|
|
RE: Brazilska depilacija 28.6.2007 14:13:57
|
|
|
|
helena80
|
Meni čist pobriti moški ni všeč, posebej, če so po prsih in nogah kosmati izpadejo malo smešno. Všeč mi je, da ima moški pristrižene dlake.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?