Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz sem glih jutr naročena na brazilsko depilacijo pa me kr mal matra..na navadni dep. pri kozmetičarki sem že bla, zdej sem se pa odločla,da morm to storiti tako kot je treba in grem jutr na mučenje..malo sem skeptična, ne tako zaradi bolečine, ki me čaka, ampak zaradi vprašanj, če bo kozmetičarka to storila tako kot je treba Grem pa v celje v nek kozmetični salon v centru. Je že katera bila mogoče?
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ajvi, res hvala za razlago, si nisem niti približno predstavljala! Pa še nasmejala sem se Ampak tole - med sramnimi ustnicami - pa saj tam ja nimamo dlak?
Sej ne čist tm vmes, ampak ustnice so pa kosmate tud iz notranje strani..... al sm pa jz čudna
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ajvi, res hvala za razlago, si nisem niti približno predstavljala! Pa še nasmejala sem se Ampak tole - med sramnimi ustnicami - pa saj tam ja nimamo dlak?
Sej ne čist tm vmes, ampak ustnice so pa kosmate tud iz notranje strani..... al sm pa jz čudna
iz notranje strani? pri meni tam ni nič kosmato!
Ja no, nevem za vs, ampak jz nimam dlak sam tuki čist uzgori k je ta hribček kukr vem majo vse punce tud na sramnih ustnicah, ki so take narave da se stisneta skupi in tm k se stisneta ni ravno najbolj vidno področje, no to je zame notr.
Jaz se brijem z brivnikom največkrat kar čist na golo in nimam nikoli problemov z rdečimi pikicami. Včasih za spremembo si pustim kakšno črtico, več ne. Imam srečo, da po sramnih skoraj nimam dlak in se lahko brez problema kar sama čist na golo obrijem.
Čez dober mesec grem prvič na dopust v nudl kamp in me muči, kako naj si zrihtam frizurco na tamali. Trenutno se brijem čist na golo in je zdaj zadnji čas, da preneham z britjem, če hočem imeti kaj dlak.
Najraje bi bila še naprej na nulo, sam se mal bojim, da ne bo čudno izpadlo. Kako si uredite frizurco tiste, ki hodite na nudl plaže in kampe?
Sama se sicer ne brijem - razen bikini linije, pa še to mam okoli tako malo, da ni prav pogosto, ampak v nudo kampih so različne - večinoma res nepobrite, se pa tudi kaka pobrita vmes najde, ne sekiraj se, če je tebi všeč gola, tam ljudje ne bojo meli zato nobenih predsodkov, da bi te kaj drugače gledali - se mi zdi, da so ljudje v nudo kampih in na nudo plažah malo bolj sproščeni glede tega, kak zgledaš...
v nudo kampih so različne - večinoma res nepobrite, se pa tudi kaka pobrita vmes najde, ne sekiraj se, če je tebi všeč gola, tam ljudje ne bojo meli zato nobenih predsodkov, da bi te kaj drugače gledali - se mi zdi, da so ljudje v nudo kampih in na nudo plažah malo bolj sproščeni glede tega, kak zgledaš...
Mi smo se pred dnevi vrnili iz dopusta v nudo kampu na Krku in so bile punce naših let večinoma kar urejene in pobrite. Tudi nekaj čist na nulo pobritih je bilo.
Sama si obrijem dlake po sramnih ustnicah, zgoraj si pa pustim ozko in skrajšano črtico. Sem poskusila tudi čist na nulo pa ni nekako ni bilo všeč.
Čez dober mesec grem prvič na dopust v nudl kamp in me muči, kako naj si zrihtam frizurco na tamali. Trenutno se brijem čist na golo in je zdaj zadnji čas, da preneham z britjem, če hočem imeti kaj dlak.
Najraje bi bila še naprej na nulo, sam se mal bojim, da ne bo čudno izpadlo. Kako si uredite frizurco tiste, ki hodite na nudl plaže in kampe?
ne hodim pa tud pojma nimam, kako so ženske tam spodi urejene...samo pomoje s črtico ne morš falit...