Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
tema o geslu...za slike 29.10.2004 15:59:04
|
|
|
|
mammika
|
Brez skrbi kimi in ostale.Normalno da je to stvar vsakega posameznika..Tko da zarad mene se ne sikirite... LP :sloncek:
|
|
|
|
tema o geslu...za slike 29.10.2004 16:02:19
|
|
|
|
kimi
|
to sem napisala ker sem opazila da nekatere to počnejo...in se mi ne zdi lepo
|
|
|
|
tema o geslu...za slike 29.10.2004 16:07:28
|
|
|
|
Urša
|
Mene je vprašala ena izmed mamic, ki so ble včeraj navzoče na rojstnem dnevu in me prosila, če ji lahko povem katero geslo imamo ljubljančanke, tko da...nč kriva. :ups: Je blo pa baje to geslo včeraj javno objavljeno na Zanositvi-sam slišala, pa imen ne dajem, sem tok fer...:zmeden2:
|
|
|
|
tema o geslu...za slike 29.10.2004 16:15:32
|
|
|
|
Anonimen
|
To je drugo, če si date te, ki ste(smo) bile na srečanju:) No saj, ker je kimi napisala tja dol, ga je zdaj zamenjala(upam:)). lp,:fis:
|
|
|
|
tema o geslu...za slike 29.10.2004 16:18:43
|
|
|
|
puncica
|
zato sem pa jaz kr mal skeptična do teh gesl:zmeden: Drugače pa pri meni so vsa gesla na varnem, jih nobenmu ne prodam za noben dnar:)- Tako da nič bat.
|
|
|
|
tema o geslu...za slike 29.10.2004 16:51:05
|
|
|
|
mehurčica
|
Brez skrbi kimi(in ostale). Upam, da sem tudi jaz lahko brez skrbi.
|
|
|
|
tema o geslu...za slike 29.10.2004 17:28:12
|
|
|
|
kimi
|
takole geslo od srečanja sem jaz napisala in to samo na zanositev in ovulacija kjer verjetno niso nič hudega sluteče:nosecka: Urša nič ni hudega če ga daš nekomu ki je na slikah...V bistvu sem bila jaz jezna ker sem imela isto geslo za srečanja in za svoje slikice
|
|
|
|
tema o geslu...za slike 29.10.2004 17:45:43
|
|
|
|
SANDY
|
DEAL ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?