cat -> ŽIVJO BABURE! (31.10.2004 13:37:28)
|
Zdravo Naja78, Lanči in ostale, Jaz glih kr gledam ponovitev oddaje Sanjski moški. Me res zanima, kAJ SE BO PA ZDEJ ZGODILO... Ja, baje že vrabci čivkajo, da je blo že vse zmenjen, da je bila Nataša že prej njegova punca:zmeden:. Zdele se glih kr peljeta oz. letita z letalom. A bosta dol skočila:bravo:? Pa sej je to tko, mal za razvedrilo, k je tko turoben in deževen dan, glih za v postli za poležavat. Moj je danes ponoči delal, tko da zdaj spi, potem pa greva na rojstni dan k njegovi sestrični, ima 18 let!!! Kje je že to:)-:bravo::kuza:! A ne, kako leta letijo:kuza::kuza:! No, sem prav vesela ker nas je kr nekaj ki je ne pričakujemo na približno isti dan:bravo::bravo:! Je veliko lažje saj se lahko skupaj tolažimo ali pa veselimo! Res je fino, tale RR. Jaz sem že prava odvisnica, in se sploh ne sekiram! Na pijačko bi pa tudi jaz šla, če mi bom le imela čas :kava::kava::rozica::rozica:! Pa še to, glede mojih znakov pa nič ne kaže niti na M niti na :nosecka:. Prav čudno, ampak ne bom se prezgodaj veselila, bom samo potihem upala... na :modri::roza:. Lep pozdravček in se pišemo, :muca:. Pa še en :pujs: za srečo od mene za vse punce, k ste tko fajn na tem forumu!
|
|
|
|