Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobozdravnik-Premaz zob 14.6.2007 13:52:12
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
zakaj pa bi mu delali premaz? ta premaz se dela samo da zaustavijo gnilobo, če je že nastala.
|
|
RE: Zobozdravnik-Premaz zob 14.6.2007 14:00:55
|
|
|
|
al1*
|
Po mojem pa je vprašljivo, če bi toliko star otrok sploh sodeloval toliko, da bi zobozdravnik lahko zobke premazal. Poleg tega je tista fluorova reč tudi malo pekoča in je velika verjetnost, da se otroku obisk pri zobozdravniku zameri, kar pa je vse prej kot dobrodošlo. Naša otroka sta zaščite na zobke dobila okrog tretjega leta, ko sta že lahko sodelovala in držala odprta usta dovolj dolgo.
|
|
RE: Zobozdravnik-Premaz zob 14.6.2007 14:16:12
|
|
|
|
Naja31
|
Zakaj bi mu mazala, če ni potrebno? Ne razumem.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik-Premaz zob 14.6.2007 14:30:46
|
|
|
|
greece
|
Eden od zobozdravnikov nam je to pred meseci priporočal, vendar o tem ne najdem pravih informacij na spletu, zato sem se obrnila na vas. Kot nam je dejala pediatrinja je zobozdravstvo za otroke vsaj v Kamniku v krizi, na lastnih izkušnjah pa vemo, da če sam ne narediš ničesar, tudi nihče drug ne bo.
< Sporočilo je popravil greece -- 14.6.2007 14:31:18 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?