IZVIDI (prolaktin, FSH) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

enci -> IZVIDI (prolaktin, FSH) (29.10.2004 14:38:23)

Punce,
koliko casa ste cakale na izvid hormonskih testov (prolaktin, FSH)? Jaz sem namrec kri dala prejsnji petek, torej pred tednom dni, izvidov pa se ni?! V bolnici, so mi pa rekli, da bodo ze v torek?! :zmeden2:
Hvala!

lp
enci:metulj:

saba -> IZVIDI (prolaktin, FSH) (29.10.2004 14:43:19)

čaw enci

na tvoj odgovor ne znam odgovit, ma sem te samo hotela pozdravit in držim pesti:miska: za tvoje izvide

si vidla kakšno vreme imamo tukaj a!!! piha da te odpihne

saba -> IZVIDI (prolaktin, FSH) (29.10.2004 14:59:17)

jaz ki sem nevednica, kaj mi poveste zakaj se delajo te preizkave...kaj ti pregledajo v krvi?:ups::ups::ups:

naja78 -> IZVIDI (prolaktin, FSH) (29.10.2004 15:06:06)

pregledajo ti če nimaš povišanih teh dveh hormonov.ne smeš jih met več kot 24ml/nevem na koga boga.
dobiš tabletke in se ti znižajo.sta pa baje ena izmed pogostih primerov,zakaj babe ne zanosjo.
dohtarji pa temu ne posvečajo nobenih posebnost,ker se ti hormoni baje dvignejo,če si pod STRESOM,KORONIČNO UTRUJENA,IMAŠ KAKO KRON.OBOLENJE PA NE VEŠ ITD...ne komplicirat ker bo še slabš.

saba -> IZVIDI (prolaktin, FSH) (29.10.2004 15:10:34)

ne ne sej ne, samo ker nisem vedla zakaj gre

hvala za odgovor. Jaz nisem delala še nobenih preiskav. Sicer imam zdej obdobje jemanja KT zaradi vodene ciste na jajčniku, ki se je pojavila po ss.

hvala in lep pozdrav

saba

enci -> IZVIDI (prolaktin, FSH) (29.10.2004 15:15:34)

Ciao Saba,
ne samo da ki piha ... sem prvkar pogledala ven in se dezuje povrh!!!!!!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
To vreme je res za en ... :hudicek:
Naja78, hvala bom pa res poskusala poklicati v bolnisnico, ce nisem se prepozna?!

javim!

tejčka -> IZVIDI (prolaktin, FSH) (29.10.2004 15:31:21)

Hojla,
jest sm čakala kr kak teden, izvidi so bli ok, efekta pa še ni nobenga. No bomo vidl v prihodnjih parih dnevih!

Lep podaljšan vikend, Tejča!

saba -> IZVIDI (prolaktin, FSH) (29.10.2004 15:32:15)

ja imaš praw še dž pada....pa sonce se neki pojavlja vmes..........mogoče bo pa še mavricaaaaajjjjaaaaaaaaaaaa:angel::angel::angel:

enci -> IZVIDI (prolaktin, FSH) (29.10.2004 15:41:10)

Ja zdaj pa nekaj sije zunaj ... kdo zastopi to vreme?
V glanem sem klicala v nuklearni laboratorij in so rekli, da so bili izvidi pripravljeni ze v ponedeljek in so jih oni takrat poslali v zdravstveni dom Izola ... a da od torka do danes se niso prisli par metrov po zdr. domu je pa tudi zalostno?! Namres gin je v isti stvabi!
Ja nic kaj vrjetno bo potrebno pocakati do torka, ko bodo zopet delali!
KAJ CMO!!!
lp

saba -> IZVIDI (prolaktin, FSH) (29.10.2004 15:44:52)

tako je naše zdravstvo......tajnici se ne da sprehodit po hodniku......in razdelit pošto.

sej je vse o.k., torek bo tu takoj

lep vikend

čaw

saba:kuza:

enci -> IZVIDI (prolaktin, FSH) (29.10.2004 15:50:45)

Ja na zalost ... :((
Ampak je tudi res, da bo ta vikend kar zletel mimo.
V torek pa imamo se posvet pri dr. Ravnikarju, ker nama bo povedal in razlozil izvide spermiograma!
Upam, da bo vse OK!!!

lep vikend tudi tebi

Pia73 -> IZVIDI (prolaktin, FSH) (29.10.2004 22:04:14)

enci, kaj boš ti rekla, moje izvide hormonskih preiskav so celo izgubili,...:zmeden::zmeden::zmeden: Ni za govorit. Pol sem šla pa sama v laboratorij, da so mi jih tam na licu mesta sprintali in sem jih sama odnesla tam, ko spadajo,...

Sicer pa kar brez skrbi, veš če hormoni niso v redu, je to še najmanj, saj se da vse zrihtati z tabletkami,...

Držim pesti zate :miska::miska::miska:

Lp Pia73

enci -> IZVIDI (prolaktin, FSH) (30.10.2004 9:24:16)

Pia73,
a kar izgubili da so jih?! Ja no te mores vrjet!!
Se dobro, da se gre lahko po "fotokopijo". V nuklearnem laboratoriju mi je nekaj omenjala o tem, da se da dobit fotokopijo.
Sej vem, da se da poslihtat stvari ... ampak me matra, ker bi rada vedela vsaj pri cem sem?!
Bom javila, ko se bodo prikazali :zmeden:
lp

Stran: [1]