|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi v 37. tednu
14.6.2007 12:34:58   
Anonimen
Do konca 36. tedna so bili gibi mojega user posted image  prisotno skoraj čez cel dan. Nekaj brcanja predvsem pa raztegovanja in pretegovanja. Dva dni pa opažam, da je čez cel dan bolj miren. Saj pomiga in se pretegne vendar ne tako kot prej. Ali naj me to skrbi? Kako pa je pri vas, ki ste v tem obdobju.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi v 37. tednu
14.6.2007 12:39:10   
tecka_nosecka
Ogromno je bilo ze napisanega na to temo.

Ampak:
Naj te ne skrbi, ker mu zmanjkuje prostora (ne govorim iz lastnih izkusenj, ker sem 2 tedna za tabo, ampak sem to prebrala na forumu).

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2007 12:40:51   
Anonimen
Če te kaj skrbi,le pejd do ginekologa-da razreši tvoje strahove!In najmanj 10 gibov na dan moreš naštet,drugače je obisk pri zdravniku obvezen...

Vse dobro ti želim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2007 12:43:23   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: tecka_nosecka

Naj te ne skrbi, ker mu zmanjkuje prostora
LP

Ja res je. Malo tesno mu je...počasi....user posted image . TI samo spremljaj, če se sploh premika in da našteješ tistih 10 gibov. Meni se je tako ali tako zdelo, da ko sem se umirila(zvečerv postleji) sem ju najbolj čutila. Čez dan pa dosti manj...Pa " otročkovo kolcanje" me je včasih prav motilo, ker ni ponehalo..

Tako, da ne skrbi...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tecka_nosecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2007 13:16:09   
ronja
Moja še veselo fejst miga. sicer pa pravijo, da naj bi se otroci pred porodom umirili. koliko prej, je pa verjtno odvisno od posamezenegauser posted image . Mogoče to pomeni, da bo kmalu šel ven...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2007 13:32:29   
lunca2
Tudi naš še kr lepo miga, res pa je kakšen dan bolj miren. Pomojem te nima kaj skrbeti, saj user posted image zmankuje prostora. Tudi moj je na začetku veliko bolj brcal. Sem pa v 38t6dni. user posted image
Sedaj pravijo naj bi imel vsaj 10 intenzivih gibov ali brc.

Če pa te skrbi pa pojdi do ginekologa.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2007 18:49:33   
Anonimen
Ne skrbi preveč, važno da še čutiš gibanje. Manj intenzivno je pa zaradi pomanjkanja prostora. Tudi moj ne razgraja več toliko. Ampak toliko bolj boli, ko žokne.user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?