Badeja -> RE: Hujšanje pod nadzorom zdravnika (28.6.2007 12:44:57)
|
Moj mož hujša preko dr. Pirnata in je full zadovoljen. Prvi cilj jima je shujšati in naslednji obdržati oz. vzdrževati težo. Daje mu full volje in ga motivira za cel teden, ko se ponovno vidita. Naredi mu akopunkturo, da ne čuti lakote, da mu ni slabo, da nima glavobolov in mu predpiše dieto. Res je da je moj mož že po 1 mesecu postal popolnoma drug človek. Pred kratkim sem tudi jaz spraševala na forumu glede tega in bila popolnoma obupana, ker se mu na kratko ni dalo več živet kaj šele ukvarjat z otrokom ali kaj postorit. Za popolnoma vse sem bila sama! Zdaj ko ima že 20 kg manj je postal tak mož, kakršnega sem si vedno želela! Zdaj sta približno na polovici hujšanja in kar prekipeva od energije. Odkrito povedano sem že skoraj obupala nad vsem, ni se mi dalo več gnjavit in prosit naj vendarle naredi kaj zase, njemu pa je postalo že popolnoma vseeno. Pa vendarle se je nekje prižgala lučka in mu pokazala pravo pot in jaz sem sama pri sebi rekla, končno bo najin otrok imel zdravega očeta jaz pa nekoga, ki bo spet tak kot je bil nekoč! Jaz ti svetujem, da si poiščeš pomoč. Vem, da je težko pa vendar je nekje nekdo, ki ti lahko pomaga, verjemi!!! Želim ti vso srečo in veliko veliko volje!!! Srečno!!!
|
|
|
|