Naty*Taja -> RE: Ponovna nosečnost (14.6.2007 11:58:03)
|
Naj ti samo položim na srce, da se ne zavedamo, kaj smo sposobni, dokler nas situacija v to ne prisili. Četudi si sama za vse, če se dobro organiziraš čist lepo zlaufa. Jaz imam 15 m razlike in je ful lepo, ko sta že dost velika, da se včasih skup igramo. Poleg tega delam še faks zraven, tak da tudi velikokrat nimata veliko od mene!! Pa zato nimam nič slabe vesti - se vsaj otrok nauči sam se zamotit, pa zna bit tudi sam s seboj. Po mojih izkušnjah je ful narobe, ko, sploh pri taprvem, živiš samo za otroka, da mu slučajno ne bo dolgčas, da te ima 100 % na dan..... bedarija vsa tale nakladanja današnjega časa. Konec koncev prej ko sam začne s svojo glavo razmišljat in delat, prej bo samostojen in ko bo v težkih situacijah, bo znal najt rešitev, ne pa kr čez okn al kaj podobnega. Tak da prosim razmisli in se ne odloči egoistično v prid (če je to v prid?) prvega otročka. On si te bo vzel, kolikor bo potreboval kljub dojenčku!! Prve korake bo delal ob tebi, mogoče res ne kr naprej s tabo za ritjo, bo pa zato prej samostojno šel. In še in še razlogov za bi ti lahko naštela. Seveda pa je odločitev čisto tvoja. Ti veš, kakšen človek si, ali boš lahko živela z dvema, ali pa z enim in mislijo na enega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image]. Srečno in vedi da te kljub vsemu podpiram in razumem,kakorkoli se boš odločila.
|
|
|
|