Naty*Taja
|
Po prvem porodu (3 ure) je bilo kr čudno vse skup, ker smo morali najprej 15 min čakat na anestezista, da so me pod narkozo zašili. Mi je pa tiste pol ure, ko sem trdno spančkala ful pasalo, ker sem se lepo spočila in potem sva s partnerjem navdušeno gledala malega. Takoj sem ga priklopila na zizo in nepopisno lepi občutki so me navdajali, ko je moja štručka sesala joško! Me je kr spreletavalo od čustev. Tudi potem v porodnišnici sem ga skor skoz imela na rokah, ga lubčkala in stiskala, in občudovala... se vidi, da sem že dolgo časa imela željo po otročku. Ful mi je bilo hudo, ko so mi ga odpeljali pod lučko. Sploh nisem mogla spat in vez med nama je bila že tako močna, da mi je kr mlekec pricurljal, ko je on tam gor začel jokat, ker je bil lačen. Takoj za tem, ko je začelo mleko curljat, je namreč prišla sestra po mene, da ga naj grem podojit. Prvi meseci so bili čudoviti. Kljub naporu (imel je ful krčke) in utrujenosti pa še bolečinam od šivov sem bila srečna. Če se zdej nazaj spomnim, sem imela ful živčke! Če bi bilo pri tamali tako, verjetno bi se drugače odzivala. No po drugem porodu sem bila pa še bolj srečna, ker nismo vedeli, kaj bomo dobili in se nam je izpolnila tiha želja - bila je punčka. Porod je bil mala malca. V dobrih dveh urah je bilo od začetnega zvijanja, do joka vsega konec! Resnično lep porod! Nobene panike, babica je bila prava profesionalka. Namreč. glede na to, kako sem bila prvič šivana, mi je zdaj pomagala obvarovat presredek tako zelo, da sta bila potrebna le dva površinska šiva. Mala pa pravi cuker. Seveda se je takoj zaklopla na zizo - in je še zdej po skor 11 m prkloplena . Malo je skazilo našo srečo nekaj zapletov (gosta kri, zlatenca), morali sva za en teden v LJ na pedo. Hvalabogu pa je zdej vse vredu in ni posledic. Doma je bila pa uživancija. ker tole dete je tako, kot da ga ni. Povsem sama se zamoti, joka že od vsega začetka samo, če je lačna, pokakana, utrujena. Skratka, jaz sem se po porodih počutila čudovito, da mi je uspelo spravit na svet dve čudi! Morem pa rečt, da na to, kako imam razvlečen trebuh, debelo rit...sploh nisem pomisla! Sej ko rodiš si konec koncev mamica in ne več neka seksi p.... No lahko si tudi, če se potrudiš, sam ni pa nobena taka kot pred porodom! Vsaj takoj ne.